Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Cinci echipe din Liga a 4-a dâmboviţeană au maximum de puncte după două etape

FOTBAL: Cinci echipe din Liga a 4-a dâmboviţeană au maximum de puncte după două etape 

minge

În această a doua rundă, gazdele s-au impus în cinci partide, iar oaspeții în doar două. Un meci s-a terminat, să împrumut un termen din box, înainte de limită. Este vorba de întâlnirea dintre Voința Crevedia și Libertatea Urziceanca. La scorul de 2-0 pentru Voința Crevedia, în min. 42, formația din Urziceanca s-a retras din teren. Avea trei jucători eliminați de arbitrul Marian Mălău. Băieții din Urziceanca mai bine se duceau la picnic, la pădure, acum pe final de vară.

Scorul rundei l-a realizat FC Aninoasa, care, etapa trecută, a pierdut tramvaiul spre Moreni, sperând într-o reprogramare. Echipa antrenată de Remus Gâlmencea i-a spulberat pe „Războinicii” din Gura Șuții, cu 6-0. Este îngrijorătoare forma slabă a echipei lui Titel Dinu.

„Pădurarii” lui Florin Tudose au câștigat lejer, tot pe teren propriu, cu subțirica Săgeata Cătunu (care a luat locul de la Comerțul Viișoara), scor 4-0 (Florescu 2, Iosif, Dragomir). În două etape, Bradul Moroieni a înscris zece goluri, având o medie de cinci goluri pe meci.

Tot cu 4-0 a câștigat și Petrolul Târgoviște partida, disputată pe stadionul Toma Panțu, cu Progresul Mătăsaru.

Flacăra Moreni și-a arătat echilibrul și a dobândit în deplasare, cu 2-1, pe Avântul Produlești, care în runda trecută furnizase marea surpriză, după ce a trecut în deplasare, cu 1-0, de Atletic Fieni. Echipa de pe malurile Cricovului Dulce a tras din greu ca să câștige cele trei puncte puse în joc.

Continuând seria rezultatelor bune, Comerțul Brezoaiele a venit zâmbitoare din voiajul de la Tărtășești, unde a câștigat cu 2-0.

Tot în deplasare a învins și Atletic Fieni. Echipa de la poalele Leaotei și-a pus trei puncte în cont și este la zero în clasamentul adevărului, după isparava din etapa precedentă, când a pierdut acasă, cu Avântul Produlești.

Voința Perșinari s-a mai scos, după izbânda 2-0, acasă, cu PAS Pucioasa. O victorie muncită, dar de trei puncte a obținut Luceafărul Dragomirești, care a trecut cu 1-0 de Unirea Cobia. Golul a fost marcat de Cristi Constantin.

După disputarea a două etape, cinci echipe au punctaj maxim: Bradul Moroieni, Flacăra Moreni, Comerțul Brezoaiele, Petrolul Târgoviște, Luceafărul Dragomirești. Nu au niciun punct: Libertatea Urziceanca, Progresul Mătăsaru, CS Petrești şi Unirea Cobia.

Runda a 3-a (marți, 26 august) propune partidele: PAS Pucioasa – FC Aninoasa, Recolta Gura Șuții – Avântul Produlești, Libertatea Urziceanca – Bradul Moroieni.

Alexandru Istrate

Răspuns la FOTBAL: Cinci echipe din Liga a 4-a dâmboviţeană au maximum de puncte după două etape

  1. vlase

    s-a terminat turul campionatului si vezi doamne 5 echipe din liga 4 au maximum de puncte.bai sa fie.domnule istrate.abia au trecut doua etape ce draqu.

     

Adaugă un Comentariu

*