Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, decembrie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Ciprian Dinu, la primul gol pentru FC Caransebeş

FOTBAL: Ciprian Dinu, la primul gol pentru FC Caransebeş 

ciprian dinu

Fotbalistul dâmboviţean Ciprian Dinu (32 ani) a început să se remarce din plin la divizionara B, FC Caransebeş. Jucătorul refuzat continuu de Chindia a devenit în scurt timp un obişnuit al primului „11” în rândul grupării bănăţene. După ce şi-a asigurat un loc de titular în centrul defensivei cărăşene, Dinu s-a evidenţiat şi în faza ofensivă a formaţiei antrenate de Alin Artimon. Acesta s-a dovedit, în etapa a 20-a a Ligii a 2-a, eroul formaţiei din Banat, după ce a marcat singurul gol al meciului dintre FC Caransebeş şi CSM Râmnicu Vâlcea (1-0).

Reuşita cu vâlcenii a fost prima pentru apărătorul dâmboviţean în echipamentul „gugulanilor”. Dinu a ajuns la FC Caransebeş la începutul acestui an, iar în trecut a mai evoluat la echipe precum FC Botoşani, Săgeata Năvodari, CSM Râmnicu Vâlcea, Jiul Petroşani şi Unirea Focşani.

Un alt fotbalist dâmboviţean care joacă la FC Caransebeş este şi Cosmin Negoescu. În disputa cu CSM Râmnicu Vâlcea, atacantul târgoviştean a bifat doar ultimele 20 de minute ale întâlnirii, după ce l-a substituit pe Săulescu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*