Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 19, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Comisia de Apel din cadrul AJF Dâmboviţa a rămas fără preşedinte!

FOTBAL: Comisia de Apel din cadrul AJF Dâmboviţa a rămas fără preşedinte! 

ionel danciulescu

Pierdere grea pentru Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dâmboviţa! Forul condus de Emil Tudor a rămas fără Ionel Dănciulescu, începând din această săptămână. Fostul arbitru a decis să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al Comisiei de Apel, din cauza serviciului.

„Într-adevăr am renunţat la Comisia de Apel. Mi-am dat demisia şi am înaintat o cerere în acest sens preşedintelui Emil Tudor. Îmi era foarte greu să mai stau acolo din cauza serviciului. În fiecare săptămână trebuia să ajung la Târgovişte de la Mija, iar eu am patron la serviciu. Am plecat singur de bună voie şi nesilit de nimeni”, s-a exprimat Ionel Dănciulescu.

După plecarea fostului arbitru, această comisie a rămas fără preşedinte, iar membrii acesteia sunt Ionel Pitaru, Dorel Popa şi Gabriel Irimescu, unde ultimul pare că a fost cooptat după ce Dănciulescu şi-a înaintat demisia. În condiţiile existente, noul preşedinte al Comisiei de Apel va fi ales dintre cei trei membri, iar cea mai multă experienţă în acest sens pare a o avea Ionel Pitaru, fost fotbalist emblematic la CS Târgovişte. Dar, la cum se zvoneşte… în târg, şanse de a deveni înlocuitorul lui Dănciulescu are şi Gabriel Irimescu. În condiţiile existente rămâne de văzut pe cine va alege, în cele din urmă Emil Tudor să devină noul preşedinte la Apel.

Până atunci, în noua componenţă, Comisia de Apel are de rezolvat mâine trei cazuri extrem de dificile, ce ţin de meciurile Gaz Metan Finta – Unirea Bucşani, Atletic Fieni- Bradul Moroieni şi Voinţa Pierşinari – Recolta Gura Şuţii. Pe lângă Ionel Dănciulescu, în ultima perioadă, AJF Dâmboviţa a mai fost părăsită de Ion Coman, Virgil Botescu, Şerban Necşulescu, Mihai Buciumeanu şi Dan Harea.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*