Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Concordia și CS Ștefănești, în fotoliul de lider în Liga a 3-a

FOTBAL: Concordia și CS Ștefănești, în fotoliul de lider în Liga a 3-a 

Foto: media.realitatea.ro

Etapa cu numărul 6 a Ligii a 3-a, Seria a 3-a, a fost dominată de derbiul Concordia II Chiajna – Chindia Târgoviște. Ilfovenii au câștigat cu 3-2 (Vătavu 20-autogol, Raiciu 29, Ilie 82/Voinea, Cherchez) în fața unei echipe fără vlagă și fără busolă. Plus că este condusă strâmb și ineficace de Marcel Ghergu. Echipa de sub Turnul Chindiei este în suferință de prestație și de stare de spirit. N-a mai câștigat un meci de pe 12 septembrie (4-1, acasă, cu Atletic Bradu). De atunci înoată în propria neputință.

Urban Titu a fost revelația acestei runde. A câștigat cu 1-0 (Ov. Stan 64), în deplasare, cu CS Vișina Nouă. Trupa antrenată de Rică Neaga e neînvinsă de cinci etape.

FC Afumați nu a putut trece de incomoda Atletic Bradu, pe terenul sintetic al acesteia. Confruntarea s-a terminat la egalitate, 1-1 (Jenaru 27/Vlada 34) și echipa pregătită de Vasile Neagu a ratat oportunitatea de a sta în fotoliul de lider.

Urmașii lui Dinicu Golescu au învins la Ploiești pe Astra II Giurgiu, cu 1-2 (Moise 70/Mihăilescu 20 și 42) și sunt în prima jumătate a clasamentului (locul 5, cu 9 puncte și 0 la adevăr). Astra este „găleată”, în subsolul clasamentului, cu vedere spre Liga a 4-a.

La Șotânga, FCM Târgoviște a încurcat socotelile echipei CS Ștefănești. Disputa dintre cele două combatante s-a terminat nedecis, 1-1 (Dragnea 58/Gheorghe 45).

În Trivale, pe stadionul Nicolae Dobrin, CSM Argeș Pitești s-a chinuit s-o dobândească pe „lanterna roșie” CS Podari. Într-un hei-rup final, argeșenii au câștigat cu 2-1 (Alexe 70, Albu 84/Niculescu 25).

Nou promovata Sporting Roșiori și-a mai adăugat trei puncte în cont și a părăsit zona nisipurilor mișcătoare. A învins cu 2-1 (Bocănete 37, Mosteanu 81/Cr. Mihai 79) pe Inter Clinceni.

În clasament, după disputarea a șase runde, Concordia II Chiajna și CS Ștefănești sunt pe primele două locuri în ierarhie cu câte 14 puncte și +5 la adevăr, despărțite de golaveraj: +9 (15-6), față de +6 (13-7)

Una dintre favorite, Chindia Târgoviște agonizează la mijlocul clasamentului (locul 7, cu 8 puncte). În coada clasamentului a rămas subțirica CS Podari (14, cu 1p și -8 la adevăr).

În etapa următoare (a 7-a, pe 10 și 11 octombrie), cele mai interesante meciuri sunt: Inter Clinceni – CS Ștefănești, CS Podari – Concordia II Chiajna.

Alexandru Istrate

3 Răspunsuri la FOTBAL: Concordia și CS Ștefănești, în fotoliul de lider în Liga a 3-a

 1. Sile

  Antrenor penibil, presedinte si mai penibil la Chindia. Au ajuns sa fie de rasul campionatului, poate fac o nefacuta cu Astra 2.

   
 2. Soare

  Am ajuns de rasul fotbalului romanesc cu rezultatele obtinute in ultimele jocuri. Sa ceri demisiile de onoare este un lucru normal si firesc in conditiile actuale.

   
 3. Dorel

  In mometul cand devii neputincios incepi sa-ti ascunzi nerealizarile astfel,, nu avem obiectiv promovarea sau vrem sa forma o echipa competitiva”. Nu cred ca echipa va promova la finalul sezonului pentr ca sunt foarte multe lipsuri.

   

Adaugă un Comentariu

*