Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Condiţii de pregătire la superlativ pentru fotbaliştii Chindiei

FOTBAL: Condiţii de pregătire la superlativ pentru fotbaliştii Chindiei 

chindia 1

Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia reprezintă în această săptămână un colţ de rai pentru fotbaliştii Chindiei Târgovişte. Roş-albaştrii au parte de cantonamentul centralizat, iar condiţiile de pregătire sunt unele la înălţime. Terenuri de antrenament excelente, sală de forţă, saună şi mai multe săli de recuperare, dotate la cele mai înalte standarde reprezintă facilităţile de care se bucură din plin fotbaliştii antrenaţi de Nicu Croitoru. De asemenea, stabilimentul centrului în care sunt cazaţi componenţii grupării dâmboviţene este unul de cinci stele. Mulţumiţi de cele găsite la Mogoşoaia s-au arătat, atât conducătorii clubului, cât şi staff-ul tehnic.

„Condiţiile de pregătire de aici sunt foarte bune. Le ştiam foarte bine şi de acea am optat pentru această locaţie. O bază foarte frumoasă şi dotată cu tot ce este necesar pentru o pregătire centralizată la înălţime. Sperăm ca antrenamentele să decurgă foarte bine, iar la final să aducă rezultate pe măsură”, s-a exprimat Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei.

chindia 2Încântat de condiţiile oferite de acest centru a fost şi antrenorul Nicu Croitoru.

„Aici, condiţiile de pregătire sunt la superlativ. Pentru fotbal sunt cele mai bune din ţară, ţinând seama că aici se pregătesc loturile naţionale ale României. Nu avem nici un motiv să ne plângem. Programul de pregătire al echipei este unul încărcat, cu două antrenamente pe zi. Alternăm antrenamentele fizice cu cele tehnico-tactice. La final, vom încheia acest cantonament cu un joc de verificare, în compania celor de la Baloteşti”.

Tot în această perioadă, la Mogoşoaia se mai pregăteşte şi echipa naţională a României U19. Jucătorii Chindiei vor finaliza cantonamentul de la Centrul Naţional de Fotbal sâmbătă, după care va urma o perioadă în care vor susţine mai multe meciuri amicale. Roş-albaştrii vor începe campionatul la sfârşitul lunii iulie. Nicu Croitoru are la dispoziţie la Mogoşoaia un lot format din 24 de jucători, iar primele achiziţii sunt Neagoe (CSM Râmnicu Vâlcea) şi Pencea (Concordia 2 Chiaja).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*