Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Corbu s-a integrat repede printre „câini”!

FOTBAL: Corbu s-a integrat repede printre „câini”! 

corbu

Laurenţiu Corbu a intrat în această vară în galeria selectă a puţinilor fotbalişti dâmboviţeni care au şansa de a evolua în noul sezon al Ligii I. Ajuns în curtea lui Dinamo, de la Urban Titu, fundaşul speră să aibă parte de cele mai bune evoluţii în echipamentul „câinilor” de fiecare dată când intră pe teren.

Jucătorul de 21 ani a încheiat în forţă perioada de pregătire cu alb-roşii şi aşteaptă să debuteze în primul eşalon al fotbalului românesc. Corbu are încredere că în cel mai scurt timp îşi va găsi un loc în primul „11” al lui Dinamo, chiar dacă concurenţa este una accerbă. În stagiul de pregătire din Italia, dâmboviţeanul a fost unul dintre puţinii elevi ai lui Mircea Rednic care a evoluat în majoritatea testelor de verificare. Dintr-un total de şase meciuri, acesta a bifat cinci, iar unul l-a „sărit” din cauza unei mici accidentări.

Cu doar câteva zile înainte de startul campionatului, apărătorul consideră că s-a intregrat destul de bine în angrenajul lui Dinamo, lucru care îl va face să dea totul pe teren, când conducerea tehnică va apela la serviciile sale.

„Mă simt foarte bine la Dinamo. Mulţumesc lui Dumnezeu că m-am integrat într-o perioadă scurtă de timp în angrenajul echipei. Ştiu că va fi foarte greu să prind primul «11», dar voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a fi printre titulari. Pentru început mi-am propus să debutez în Liga a I şi să ajut pe Dinamo să atingă cele mai bune rezultate. Mulţumesc domnului Mircea Rednic şi conducătorilor de la echipă că au avut încredere în potenţialul meu când m-au transferat de la Titu. De asemenea, aş vrea să mulţumesc conducătorilor de la Titu, foştilor mei antrenori de la Titu, Petrolul Târgovişte şi CSŞ Târgovişte, foştilor mei colegi de la Titu, dar şi lui Vlăduţ Oprea, care m-au sprijinit enorm până să fac pasul la Dinamo”, ne-a mărturisit fotbalistul dâmboviţean.

Corbu a semnat cu Dinamo un contract valabil pe patru sezoane. Pe lângă Corbu, un alt fotbalist dâmboviţean care se află în lotul dinamovist pentru noul sezon este Cosmin Matei, un jucător cu ştate vechi în prima ligă. În prima etapă a campionatului, Dinamo va întâlni, în deplasare (12 iulie), pe ASA Târgu Mureş.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*