Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Cosmin Anton a părăsit Chindia Târgovişte

FOTBAL: Cosmin Anton a părăsit Chindia Târgovişte 

cosmin anton

Chindia Târgovişte a pierdut la începutul acestei săptămâni unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot. Cosmin Anton (27 ani) a anunţat ieri conducerea clubului că va renunţa la fotbal, iar astăzi a mers în vestiar pentru a-şi lua rămas bun de la colegi şi antrenori. Fostul număr zece de pe „Eugen Popescu” a luat această decizie pentru a merge la muncă în străinătate.

„Înaintea antrenamentului de astăzi ne-a spus adio. I-am înţeles cu toţii decizia şi nu am insistat prea mult ce vrea să facă cu viaţa sa personală. Din câte am înţeles el traversează o perioadă mai delicată. Până la urmă, fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Noi i-am mulţumit pentru activitatea depusă la club şi îi dorim mult succes în continuare. Într-adevăr, Anton este o pierdere pentru noi în momentul de faţă, dar o să strângem repede rândurile. El a fost unul dintre jucătorii noştri de bază. În tur a bifat cele mai multe minute pe teren”, s-a exprimat Cristian Bălaşa, directorul sportiv al divizionarei B dâmboviţene.

Pe lângă Chindia, Anton a mai evoluat la două echipe în carieră: FCM Târgovişte şi Guadja United, din Malta. Acesta a bifat pentru ultima formaţie doar o jumătate de sezon, în 2103, după care a revenit pe „Eugen Popescu”. Potrivit Transfermarkt.ro cota de piaţă a jucătorului este de 275.000 de euro. Pe de altă parte, mâine, de la ora 14:00, Chindia va susţine un amical, în compania lui FC Voluntari, în deplasare.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*