Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Cosmin Anton, la un pas de revenirea pe “Eugen Popescu”

FOTBAL: Cosmin Anton, la un pas de revenirea pe “Eugen Popescu” 

img_3146

Cosmin Anton se află foarte aproape de o revenire la Chindia Târgoviște. Mijlocașul de 27 ani își dorește să îmbrace din nou echipamentul echipei dâmbovițene, după ce s-a întors din Anglia. Fotbalistul s-a antrenat zilnic, în această săptămână, pe “Eugen Popescu” și speră să ajungă la o înțelegere cu Marcel Ghergu, președintele clubului, în ceea ce privește înțelegerea contractuală. La începutul lunii martie, “Gonzo” a ales să părăsească divizionara B târgovișteană pentru a merge la muncă în Anglia. Pe lângă Chindia, alte echipe la care a mai evoluat Anton sunt FCM Târgoviște și Guadja United, din Malta.

Chindia întâlnește pe ACS Poli Timișoara în 16-imile Cupei

Chindia are parte de un adversar accesibil în 16-imile Cupei României. În noua fază a întrecerii KO, gruparea dâmbovițeană va da peste ACS Poi Timișoara, ocupanta ultimului loc din Liga I. Disputa cu bănățenii va avea o singură manșă, la Târgoviște, într-una din zilele de 25, 26 sau 27 octombrie. În turul 4 al întrecerii, Chindia a depășit-o pe SCM Pitești, cu 4-1, la capătul reușitelor semnate de Cherchez, Neguț și L Mihai (2).

Mâine, de la ora 11>00, pe teren propriu, echipa lui Nicu Croitoru va evolua împotriva arădenilor de la Șoimii Pâncota, într-un joc din etapa a 11-a a campionatului.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*