Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 1, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Cosmin Negoescu, primul gol pentru Naţional Sebiş

FOTBAL: Cosmin Negoescu, primul gol pentru Naţional Sebiş 

Cosmin Negoescu, în galben

Dâmboviţeanul Cosmin Negoescu a spart „gheaţa” în echipamentul divizionarei C Naţional Sebiş. Puternicul atacant şi-a trecut în cont primul gol pentru echipa antrenată de Adrian Neaga, după ce a marcat împotriva Minerului Motru, grupare învinsă de arădeni cu scorul de 2-0.

Jucătorul târgoviştean de 23 ani a reuşit să înscrie cu capul, în prima repriză a întâlnirii ce a contat pentru etapa a 17-a, la capătul unui assist realizat de Keita. Negoescu a ajuns la Sebiş în iarnă, de la defuncta FC Caransebeş, iar în trecut a mai evoluat pentru Chindia Târgovişte, CS Ştefăneşti şi FCM Târgovişte.

Un alt fotbalist dâmboviţean care a reuşit să puncteze a fost şi atacantul Farului Constanţa, Adrian Pătulea. Acesta a ajuns la cota 10 în tricoul „marinarilor”, după ce a înscris în disputa cu Rapid CFR Suceava, într-un joc ce a contat pentru etapa a 21-a a Ligii a 2-a. Împotriva moldovenilor, Farul a terminat nedecis (2-2) la mijlocul săptămânii trecute, iar târgovişteanul a transformat cu precizie o lovitură de la 11 metri, în ultima jumătate de oră a meciului.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*