Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Cristi Cherchez, one men show la Moreni

FOTBAL: Cristi Cherchez, one men show la Moreni 

cherchez

Cristian Cherchez pare să-şi fi recăpătat pofta de gol de altădată! Atacantul târgoviştean a devenit într-o perioadă scurtă de timp „vioara” întâi din atacul Chindiei Târgovişte. Jucătorul de 24 ani a ajuns principalul golgeter al divizionarei C dâmboviţene în meciurile amicale, după ce a marcat nu mai puţin de şase goluri, la capătul a trei jocuri. Mai mult de atât, în disputa dintre Chindia şi Flacăra Moreni (5-0), Cherchez a fost omul meciului. Acesta a reuşit să-şi treacă în cont patru goluri împotriva morenarilor, în actul secund al întâlnirii. Astfel, într-un decurs de 23 de minute, vârful roş-albastru a făcut ravagii la poarta lui Păsărică şi l-a împins pe Nicu Croitoru, antrenorul său, să exclame:

„Cristi a fost de neoprit cu Flacăra. A făcut un joc foarte bun ce-i va da încredere în meciurile care vor urma. Cu siguranţă va avea multe de spus în returul campionatului”.

Pe lângă reuşitele cu „lupii” de pe malul Cricovului, vârful dâmboviţean mai înscrisese de două ori şi în poarta lui Dinamo 2 Bucureşti.

Golgeter şi în turul de campionat

Fotbalistul târgoviştean s-a dovedit providenţial pentru Chindia şi în prima parte a sezonului. Acesta a reuşit să devină principalul marcator al echipei în campionat, după ce şi-a trecut în cont şase goluri. Pe de altă parte, Cherchez a încheiat prima parte a stagiunii cu opt reuşite, după ce, două le-a realizat în meciurile de cupă, împotriva lui Urban Titu şi AS Milcov.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*