Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Cristi Cherchez, „triplă” contra ASU Poli Timişoara

FOTBAL: Cristi Cherchez, „triplă” contra ASU Poli Timişoara 

cherchez 1

Cristian Cherchez a început perfect noul campionat. Fotbalistul târgoviştean a fost principalul om de gol al Chindiei în disputa cu ASU Poli Timişoara (4-3), marcând de trei ori pe Bega. Seria golurilor împotriva bănăţenilor a început-o în minutul 14, când a înscris printr-un şut din alergare, pe pasa lui Neagoe.

„13”-ul Chindiei a continuat recitalul şase minute mai târziu, când l-a bătut pe Mitrea, în urma unui contraatac, pe assist-ul lui Neguţ. Cherchez a atins „hat-trick-ul” împotriva timişorenilor la jumătatea actului secund, când a ridicat scorul la 4-0 pentru pentru Chindia.

„Tripla” consemnată pe Bega l-a dus pe atacantul târgoviştean să crească şi mai mult în ochii francezilor de la Guingamp, echipă ce s-a interesat de serviciile dâmboviţeanului în ultima perioadă. Atacantul de 25 ani a fost şi sezonul precedent golgeterul Chindiei, cu 17 goluri marcate. Pe lângă Cherchez, în meciul cu Poli, un alt jucător dâmboviţean care a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor a fost şi Neguţ.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*