Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 10, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Cristian Bădoiu este noul antrenor al lui Urban Titu

FOTBAL: Cristian Bădoiu este noul antrenor al lui Urban Titu 

cristi badoiu urban titu

Cristian Bădoiu (36 ani) a fost numit astăzi în funcţia de antrenor principal al lui Urban Titu. Tehnicianul morenar a semnat un contract pe şase luni, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani. La divizionara C dâmboviţeană îl va avea ca secund pe Vasile „Grecu” Constantin. Noul antrenor al Urbanului a mai pregătit în trecut pe FCM Târgovişte, Flacăra Moreni şi Voinţa Pierşinari.
După ce a parafat înţelegerea contractuală, Cristi Bădoiu s-a declarat bucuros de venirea la Titu şi speră să aibă parte de cele mai bune rezultate pe „Orăşenesc”.

„Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiţie din judeţul nostru. Doresc să formez o echipă competitivă care poate să atingă obiectivele propuse. Aş vrea ca în retur să avem parte de cele mai bune rezultate, pentru a putea termina campionatul cu fruntea sus. Mulţumesc conducerii administrative că s-a gândit la mine să preiau echipa şi că a avut încredere în capacităţile mele de antrenor. Sper să formez o echipă frumoasă care poate atinge cele mai bune rezultate, pentru a nu înşela aşteptările oficialilor de aici”.

cristi ba doiu - vlad opreaPrezent la instalarea oficială a noului tehnician, Vlad Oprea, reprezentantul Primăriei Titu la echipa de fotbal, a ţinut să precizeze că are mare încredere în Bădoiu că va face din Urban o echipă puternică pentru retur.

„Am toată încrederea în Cristi că va reuşi să facă tot ce e mai bun la Urban. Mă bucur că a semnat cu noi pe şase luni şi cu opţiune de prelungire pe alte două sezoane. Obiectivul său va fi acela de a forma o echipă competitivă şi să atingă cele mai bune rezultate în retur, astfel încât aceasta să încheie competiţia în prima jumătate a clasamentului. Cristi va fi cel care decide totul la echipă. În perioada imediat următoare el trebuie să stabilească perioada cantonamentului, adversarii din amicale şi lotul pe care va miza în retur. Îi doresc mult succes şi să aibă parte de rezultate pozitive!”.

ACS Urban îi urează multă baftă antrenorului Cristi Bădoiu şi cât mai multe reuşite la Titu!

Ionuţ Parghel

antrenamente cristi badoiu 2 antrenamente cristi badoiu 1

Adaugă un Comentariu

*