Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 21, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Cristian Bălaşa, la prima victorie pe banca tehnică a Aninoasei

FOTBAL: Cristian Bălaşa, la prima victorie pe banca tehnică a Aninoasei 

Cristian Bălaşa, în stânga

Cristian Bălaşa a spart gheaţa pe banca tehnică a Aninoasei! Sub comanda tânărului tehnician, gruparea din vecinătatea Târgoviştei a ajuns la prima victorie pe teren din acest an. Succesul pentru Aninoasa a venit în deplasare, împotriva vecinei de clasament, AFC Hărman. Dâmboviţenii s-au impus în disputa cu braşovenii cu sorul de 1-0, la capătul reuşitei semnate de Cernea, la începutul reprizei a doua. Potrivit lui Bălaşa, Aninoasa a bifat o victorie meritată la Hărman.

„Am fost echipa mai bună şi cea care şi-a dorit mai mult victoria. Încet şi cu răbdare, vom ajunge acolo unde ne dorim. Important a fost că am obţinut toate cele trei puncte. Aveam mare nevoie de acestea”, a precizat Bălaşa.

În meciul cu Hărman, echipa dâmboviţeană a mizat pe un „11” alcătuit din Bicher – Călinescu, Pahonţu, Coman, Diţă – Ştefan – Rosciugă, I. Maican, Ghenu, Cernea – Moţoi, iar în actul secund au mai evoluat Rusu, B. Matei, Leotescu şi Papasimionidis.

Bălaşa s-a aflat la al doilea joc pe banca echipei de lângă Târgovişte. Etapa viitoare, Aninoasa va juca, acasă, cu Sporting Turnu Măgurele, una dintre formaţiile tari ale seriei.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*