Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Cristian Cherchez, în topul celor mai buni marcatori din B2

FOTBAL: Cristian Cherchez, în topul celor mai buni marcatori din B2 

cherchez

Târgovişteanul Cristian Cherchez se prezintă la final de 2015 ca fiind unul dintre cei prolifici atacanţi din Liga a 2-a. Jucătorul Chindiei se află în topul primilor trei golgeteri din seria B2 şi pe primul loc în ierarhia marcatorilor de pe „Eugen Popescu” în actuala stagiune, cu 9 goluri marcate. Numeroasele reuşite semnate l-au propulsat pe „13”-ul echipei târgoviştene pe poziţia a treia în clasamentului golgeterilor din B2, după braşoveanul M. Matei (15 goluri) şi vâlceanul M. Staicu (13). Ultimul gol marca Cherchez din acest an a venit în disputa cu FC Braşov, din runda a 18-a, a campionatului.

Dâmboviţeanul a semnat restul reuşitelor în disputele cu U. Cluj, Gaz Metan Mediaş, UTA Arad, FCM Baia Mare, Olimpia Satu Mare, FC Caransebeş şi CS Mioveni, împotriva ultimei formaţii realizând o „dublă”. În topul marcatorilor de lângă Turnul Chindiei, acesta este urmat de Popa, cu şapte goluri marcate.

Dacă şi în prima parte a anului viitor va continua să fie extrem de activ în faţa porţilor adverse, Cherchez păstrează şanse mari de a fi achiziţionat de o echipă mult mai puternică în vară. La cum s-a mişcat în acest an, jucătorului de 24 de ani nu i-ar fi imposibil să bifeze un transfer chiar în această iarnă. Atacantul s-a aflat aproape de un transfer la Dinamo şi la începutul anului trecut, când Flavius Stoican, antrenorul de atunci al „câinilor”, l-a dorit insistent pe fotbalistul dâmboviţean.

2015 poate fi catalogat un an bun pentru Chechez şi din prisma faptului că a reuşit cu Chindia promovarea în Liga a 2-a şi a încheiat cu aceasta, pe locul 4, primele 18 runde ale campionatului.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*