Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 18, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Cristian Neguț, noul “briliant” al Chindiei

FOTBAL: Cristian Neguț, noul “briliant” al Chindiei 

negut chindia

Chindia Târgoviște a bifat a treia victorie consecutivă în campionat, iar Cristian Neguț a devenit noul “briliant” de pe “Eugen Popescu”. Gruparea dâmbovițeană a trecut de ACS Berceni cu 1-0, iar atacantul a fost eroul echipei lui Nicu Croitoru, după ce a semnat singura reușită a întâlnirii. Jucătorul de 21 ani a marcat în minutul 51 golul care s-a dovedit providențial pentru târgovișteni împotriva ilfovenilor.

Neguț a ajuns la cota 3 în actualul campionat, după reușita cu Berceni. În primele două runde ale competiției, atacantul a mai înscris în partidele cu ASU Poli Timișoara (4-3) și CS Balotești (1-0), iar în disputa cu ilfovenii s-a dovedit tot om decisiv, semnând singurul gol al jocului. Marcarea unui nou gol în campionat l-a bucurat nespus de mult pe vârful de lance din atacul Chindiei.

“Trec printr-o perioadă bună, iar acest lucru mă face să dau totul pe teren. Sunt bucuros că am marcat din nou și că mi-am ajutat echipa să obțină o nouă victorie. Toate cele trei goluri au fost realizate numai cu ajutorul colegilor. Nu știu dacă e mult sau puțin că am reușit să punctez în fiecare joc, important e să-mi ajut echipa să câștige. Mi-am propus să înscriu cât mai multe goluri în acest campionat. Ultimul gol vreau să-l dedic părinților mei care m-au ajut enorm în ultimii ani”, ne-a declarat Neguț.

Atacantul a ajuns la Chindia în vara anului trecut, de la Urban Titu. La debutul în echipamentul roș-albastru, Neguț a marcat împotriva Metalului Reșița, într-un joc din campionatul trecut.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*