Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Criză de portari la FCM Târgovişte

FOTBAL: Criză de portari la FCM Târgovişte 

Radu Zegheru (stânga) şi Marius Dumitrescu (dreapta) au părăsit FCM Târgovişte

FCM Târgovişte a ajuns să întâmpine probleme mari cu portarii în noul an. Cu aproape o lună înainte de reunirea echipei (16 februarie), Municipalul a rămas într-un singur goal-keeper, după ce Radu Zegheru şi Marius Dumitrescu au ales să pună punct aventurii de la Şotânga.

În condiţiile existente, cel mai probabil, buturile divizionarei C dâmboviţene vor fi apărate în retur de „veteranul” Marian Zgâmbău, un portar reprofilat din jucător de câmp. Acesta a fost folosit în rândul grupării roş-albastre fie ca fundaş, fie ca atacant.

Lipsa unui goal-keeper valoros în lot a început să dea mari bătăi conducerii tehnice de la FCM în ceea ce priveşte partea secundă a campionatului. Haralambie Becheanu s-a arătat copleşit de această problemă majoră, dar în acelaşi timp şi încrezător că Municipalul poate depăşi o astfel de situaţie. Antrenorul a confirmat că trupa finanţată de Ghiorghi Zotic va face tot posibilul să găsească un înlocuitor după plecările celor doi.

„Postul de portar reprezintă o chestiune delicată pentru noi. Nu ne aşteptam să pierdem doi oameni de bază dintre buturi. Avem încredere că-i vom găsi un nou coleg lui Zgâmbău în cel mai scurt timp. Deja suntem în discuţii cu un portar tânăr care îşi doreşte să apere culorile noastre”, a precizat tehnicianul Municipalului.

Dumitrescu merge în Anglia, iar Zegheru revine la Fortuna

Marius Dumitrescu a ales, după despărţirea de FCM, să meargă la muncă în străinătate. Ajuns la 34 de ani şi având o familie de întreţinut, portarul a decis să se mute în Anglia pentru a beneficia de un trai mai bun. Astfel, la sfârşitul lunii ianuarie acesta va pleca în Regat pentru o perioadă îndelungată.

„Nu mai sunt la echipă. Mi-am luat actele deoarece nu mai avea rost să continuu acolo. Am întâmpinat anumite probleme care m-au împins să renunţ la FCM. O să merg la muncă în Anglia, unde sper să mă realizez din punct de vedere financiar”, a menţionat „Mau”.

În ceea ce-l priveşte pe Zegheru, acesta s-a reîntors la Fortuna Câmpina, echipă alături de care reuşit promovarea în Liga a 2-a. Mai mult de atât, apărătorul buturilor a ales să urmeze, în acelaşi timp, şi cursurile Colegiului Tehnic de Marină din Constanţa.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*