Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 21, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: CSŞ Târgovişte, făcută KO în Cupa României

FOTBAL: CSŞ Târgovişte, făcută KO în Cupa României 

css fotbal feminin

Echipa de fotbal feminin CSŞ Târgovişte a spus pas Cupei României, la finele săptămânii trecute. Formaţia antrenată de Mihai Tătăranu a părăsit competiţia KO. în optimile de finală, după ce a fost învinsă de Universitatea Alexandria, cu scorul de 15-1! Pe terenul de la Nucet, gruparea dâmboviţeană a fost pur şi simplu „măcelărită” de ocupanta locului 4 din Superligă. Dureroasa înfrângere suferită de CSŞ împotriva echipei teleormănene este considerată de conducerea tehnică târgovişteană un accident.

„Am avut parte de un eşec pe care nu-l vom uita prea uşor. A fost un accident destul de grav pentru noi. Iniţial trebuia să amânăm acest joc, după ce am avut-o pe Maria Neacşu convocată la lotul naţional. Cred, în mare parte, că Alexandria a utilizat împotriva noastră jucătoare pe fals. Am pierdut atât de drastic şi din cauza faptului că am folosit o echipă alcătuită numai din jucătoare tinere şi fără experienţă. Cum ele nu au avut prea multe meciuri în picioare, acest fapt s-a resimţit din plin. Cupa nu era prioritară pentru noi ”, ne-a precizat Mihai Tătăranu.

Singura reuşită a CSŞ-ului în partida cu Alexandria a venit din partea Alexandrei Sfieea. În meciul cu Universitatea, Tătăranu a mizat pe un „11” alcătuit din I. Smărăndoiu – G. Gurău, M. Preda, A. Frăsie, D. Palanţă – R. Coman, C. Moraru, R. Matei, I. Costache – A. Costache, A. Sfieea, iar în actul secund a mai apelat la serviciile lui E. Sumedrea, A. Lungu şi G. Ghinea. În prima fază a competiţiei, echipa dâmboviţeană a depăşit Viitorul Buzău, la scor de neprezentare (3-0).

Pe de altă parte, în prima zi a lunii martie, CSŞ va relua meciurile din campionat, împotriva Armoniei Dolheşti, într-un joc ce va avea loc în deplasare. Obiectivul formaţiei târgoviştene în Liga I este clasarea în primele patru locuri la finalul sezonului.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*