Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Curățenie de iarnă la Chindia Târgoviște

FOTBAL: Curățenie de iarnă la Chindia Târgoviște 

chindia targoviste

Chindia Târgoviște s-a despărțit de mai mulți jucători după ce a reluat antrenamentele pentru partea secundă a stagiunii. Oficialii clubului le-au transmis lui Neagoe, B. Dinu și Ispas să-și găsească noi angajamente deoarece nu mai intră în vederile staff-ului tehnic pentru retur. Evoluțiile modeste arătate de aceștia în cele 21 de etape ale campionatului i-au împins pe antrenori să renunțe la ei, la fel cum s-a procedat cu Roșciugă și Bicher la sfârșitul anului trecut.

“Ispas a fost pus de lista de transferuri alături de B. Dinu. Noi am considerat că randamentul lor din jocuri și atitudinea din antrenamente nu au fost potrivite cu ceea ce ne dorim. Cu Neagoe s-a ajuns la un acord de reziliere din partea ambelor părți. Ne-am fi dorit mai mult de la acest jucător. Îmi pare rău că nu s-a putut mai mult, din partea celor trei”, ne-a declarat antrenorul Nicu Croitoru, la reunirea echipei.

Trei noutăți sub comanda lui Croitoru

Formația târgovișteană vizează, în perioada următoarea, achiziționarea a trei jucători tineri. La primul antrenament al anului, sub comanda lui Croitoru și-au făcut apariția Claudiu Saftescu (FC Brașov, 21 ani – fundaș dreapta), Denis Dumitrașcu (CSM Râmnicu Vâlcea, 22 ani – fundaș central) și Robert Bloțu (ACS Șirineasa, 20 ani – mijlocaș). Cum antrenamentele din această săptămână vor fi unele bazate pe forță și pe refacere, roș-albaștrii vor efectua ședințele de pregătire în Parcul Chindia, sala Clubului Sportiv Școlar Târgoviște și pe terenul 2 al sadionului “Eugen Popescu”.

Divizionara B dâmbovițeană va susține primul amical al iernii pe 26 ianuarie, împotriva “lupilor” de la Flacăra Moreni, iar cantonamentul centralizat va fi efectuat la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, în perioada 28 ianuarie – 5 februarie.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*