Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Curăţenie de vară la Chindia

FOTBAL: Curăţenie de vară la Chindia 

chindia

Chindia Târgovişte pregăteşte o mică curăţenie de vară în următoarea perioadă. Lotul de jucători al divizionarei B dâmboviţene va suferi modificări în presezon. Oficialii de pe „Eugen Popescu” sunt decişi să întărească echipa cu doi-trei fotbalişti valoroşi, dar în acelaşi timp să renunţe şi la câţiva componenţi care se află sub comanda lui Nicu Croitoru.

Foarte probabil, primii care vor părăsi gruparea târgovişteană sunt mijlocaşii Adrian Neniţă şi Bogdan Vasile, jucători aduşi vara trecută de la Viitorul Constanţa. Mai mult de atât, la amândoi le expiră în această perioadă înţelegerile contractuale cu echipa de lângă Turnul Chindiei. Un alt component care ar putea să nu se mai afle în lotul târgoviştenilor pentru noua stagiune este şi portarul Gârlea. Cum rar a prins postul de titular, acesta îşi doreşte să meargă în altă parte. De asemenea, pe lista neagră se află şi mijlocaşul Parghel.

Monitorizat de mai multe echipe din Liga I, Popa ar putea părăsi şi el Chindia în această vară. „Popică” este dorit de FC Botoşani, dar şi de FC Voluntari. Sezonul 2015-2016 a fost unul foarte bun pentru gruparea târgovişteană, încununat cu ocuparea unui loc pe podium în seria B2.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*