Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 12, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Găeşteanul Florin Tănase a debutat cu gol la Steaua

FOTBAL: Găeşteanul Florin Tănase a debutat cu gol la Steaua 

tanase

Debut de senzaţie pentru dâmboviţeanul Florin Tănase la Steaua Bucureşti! Găeşteanul de numai 21 ani a reuşit să marcheze la primul meci în tricoul roş-albastru. În disputa cu FC Botoşani, câştigată de Steaua cu 2-0, „Tase” a înscris în minutul 81, când a îndeplinit o simplă formalitate, după o respingere al lui Iliev. La finalul jocului cu moldovenii, dâmboviţeanul a dedicat golul lui Gică Hagi, managerului tehnic de la Viitorul Constanţa.

„Am rezistat 90 de minute pe teren, pe final am resimţit puţină oboseală, dar mă bucur că am reuşit să marchez şi să aduc puţină linişte. Voi avea nevoie de două-trei săptămâni să mă leg cu colegii şi să ne înţelegem în teren. Reghe m-a felicitat pentru gol, înainte de meci mi-a dat nişte indicaţii benefice. Dedic golul familiei mele şi domnului Hagi, care m-a crescut”, a spus Tănase la Dolce Sport.

Tănase a fost achiziţionat de Steaua la începutul acestei săptămâni de la FC Viitorul. Formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecamp a devenit a doua echipă din carieră pentru „Tase”, iar prima parte a junioratului a făcut-o la LPS Piteşti.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*