Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Daniel Popa, eroul Chindiei în meciul cu CS Mioveni

FOTBAL: Daniel Popa, eroul Chindiei în meciul cu CS Mioveni 

daniel popa chindia

Daniel Popa a fost eroul Chindiei în meciul cu CS Mioveni, câştigat de târgovişteni cu scorul de 3-1. Tânărul atacant a reuşit să fie „vioara” întâi din angrenajul lui Nicu Croitoru, după ce s-a caracterizat ca fiind principalul marcator al echipei învingătoare.

„Popică” a realizat în disputa cu argeşenii o „dublă”, dar pe durata jocului a mai irosit alte câteva ocazii importante la poarta adversă. Primul gol l-a marcat, în debutul jocului, dintr-un şut din afara careului, iar pe al doilea, la intrarea în ultimul sfert de oră al jocului. Atacantul a avut un rol important şi la golul doi al Chindiei, înscris de Neniţă.

După cele două „boabe” trimise în poarta lui Croitoru, Popa a ajuns la cota 5 în actualul sezon al Ligii a 2-a, fiind al doilea golgeter de lângă Turn, după Cherchez, cu opt reuşite. Mai mult de atât, jucătorul roş-albastru s-a dovedit „naşul” Mioveniului, după ce a marcat şi în tur, împotriva acestei formaţii. Pentru Popa, „dubla” cu argeşenii a fost prima în acest campionat, după ce şi-a mai trecut numele pe lista marcatorilor în partidele cu Unirea Tărlungeni, Olimpia Satu Mare şi tot cu Mioveni în tur.

„Popică” a ajuns la Chindia vara trecută, de la FCM Târgovişte.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*