Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 23, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Daniel Popa, golgeterul de lângă Turnul Chindiei

FOTBAL: Daniel Popa, golgeterul de lângă Turnul Chindiei 

popa 1

Daniel Popa are parte de un sezon de excepţie la Chindia Târgovişte. Tânărul atacant din nordul judeţului continuă să impresioneze aproape meci de meci în tricoul roş-albastru, după ce s-a integrat foarte bine în angrenajul condus de Nicu Croitoru. „Popică” a devenit, într-o perioadă scurtă de timp, principalul om de gol al divizionarei C dâmboviţene, cu 17 goluri marcate în toate competiţiile.

În campionat, vârful de lance de pe „Eugen Popescu” a ajuns la cota 9, după ce şi-a trecut în cont patru reuşite în retur şi alte cinci în tur. Mai mult de atât, în ultimele trei meciuri din campionat, acesta a marcat de fiecare dată în meciurile cu SCM Piteşti, Vişina Nouă (2) şi Bradu. De asemenea, în derbi-ul cu piteştenii, Popa a fost eroul Chindiei, după ce înscris golul victorios. Eficienţa atacantului s-a observat din plin şi în jocurile din Cupa României. Acesta a reuşit să marcheze nu mai puţin de opt goluri, în doar două meciuri! Astfel, în partidele cu AS Valea Ursului şi AS Milcov, din tururile 3 şi 4 ale Cupei, jucătorul Chindiei a reuşit să înscrie de fiecare dată câte patru goluri.

Popa a fost achiziţionat de gruparea de lângă Turnul Chindiei, în vară, de la FCM Târgovişte, o altă divizionară C dâmboviţeană la care a impresionat foarte mult. În toptul golgeterilor de la Chindia, în spatele lui „Popică” se află Cristi Cherchez, un jucător care a reuşit să-şi treacă de 11 ori numele pe lista marcatorilor în actuala stagiune. Fotbalistul care a fost aproape de un transfer la Dinamo, la începutul anului trecut, a marcat de 9 ori în campionat şi de două ori în Cupă.

Ionuţ Parghel

Răspuns la FOTBAL: Daniel Popa, golgeterul de lângă Turnul Chindiei

  1. xfactor

    Felicitari Daniel Popa si la intreaga echipa. Voi meritati sa promovati in liga 2!!Sunteti fotbalisti ambitiosi , curajosi , muncitori, cu adevarat valorisi, iar aceste lucruri le vedem pe terenul de fotbal, desi uneori noi suporterii ” uitam” sa va aplaudam ,sa va incurajam asa cum trebuie. Poate intr-un viitor apropiat vom reusi sa venim mai multi la stadion si sa scandam impreuna HAI CHINDIA !!!! LUPTA CHINDIA !! Esti echipa noastra de suflet . Eu oricum va iubesc si voi scanda maine , chiar daca as fi singur HAI CHINDIA !!! VICTORIE CHINDIA !!!! Va asteapta liga 2.

     

Adaugă un Comentariu

*