Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 17, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Daniel Popa, a treia reușită în Cupa Ligii pentru Dinamo!

FOTBAL: Daniel Popa, a treia reușită în Cupa Ligii pentru Dinamo! 

popa

Dâmbovițeanul Daniel Popa a strălucit din nou pentru Dinamo București în Cupa Ligii! Atacantul a reușit accesul în semifinalele competiției cu gruparea din Capitală şi, în același timp, și-a trecut numele pe lista marcatorilor în disputa cu Astra Giurgiu, din cadrul sferturilor, pe care „câinii roșii” au câștigat-o cu 5-2, după prelungiri.

Intrat pe teren în minutul 75, în locul lui Gnohere, „Popică” a înscris pentru Dinamo în minutul 92, după ce tranformat cu latul centrarea venită de la Hanca. Mai mult de atât, în minutul 103, acesta a obținut și o lovitură de la 11 metri pentru Dinamo, care a fost concretizată cu precizie de Hanca. Tot în prelungiri, după ce a dus scorul la 3-2 pentru Dinamo și a obținut un 11 metri, Popa a mai irosit o altă mare ocazie de gol pentru echipa lui Ioan Andone.

După reușita cu Astra, dâmbovițeanul a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon în Cupa Ligii, înscriind o “dublă” și în partida dintre Dinamo și FC Voluntari. În semifinale Cupei Ligii, Dinamo va da peste Steaua București.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*