Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, decembrie 11, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: De-a râsu’plânsu’ la judeţ! Fotbalul mic dâmboviţean, sub zodia elementelor nocive

FOTBAL: De-a râsu’plânsu’ la judeţ! Fotbalul mic dâmboviţean, sub zodia elementelor nocive 

sageata gaesti

Lucrurile nocive au pus din nou stăpânire pe fotbalul mic dâmboviţean! Neprezentările şi bruscatul arbitrilor au reprezentat, în ultimele zile, principalele elemente negative din cadrul întrecerilor judeţene. Ieri după-amiază, Săgeata Găeşti a întâmpinat anumite „probleme” şi a desconsiderat total Liga a 4-a.

Echipele de seniori şi juniori ale clubului „migrator” nu au mai efectuat deplasarea în nordul judeţului pentru a susţine restanţele cu Bradul Moroieni. Se pare că echipele Săgeţii nu au mai ajuns pe terenul „pădurarilor” din cauza faptului că autocarul în care se aflau jucătorii a fost implicat într-un accident rutier pe teritoriul localităţii Văcăreşti.

Chiar dacă deplasarea ar fi reprezentat mai mult un „sejur” pentru seniorii şi juniorii Săgeţii, important a fost faptul că nici unul dintre jucători nu a fost rănit grav. Disputa dintre Moroieni şi Găeşti ajunsese la două reprogramări, după ce iniţial ar fi trebuit să aibă loc pe 29 martie.

Pe de altă parte, gruparea migrată la Produleşti se află în zodia haosului, după ce antrenorul Nicu Ifrim a demisionat de la cârma echipei, iar patronul Florin Marcu a plecat din conducerea administrativă.

O altă partidă care s-a „evidenţiat” din plin a fost şi cea dintre Viitorul Tomşani şi Libertatea II Urziceanca, disputată duminică în Promoţie Sud. Aceasta a ţinut doar 79 de minute, deoarece arbitrii au avut parte de un adevărat iad pe terenul de joc, fiind ameninţaţi, bruscaţi şi alergaţi de jucătorii şi suporterii echipei gazdă.

Cei mai şifonaţi au ieşit centralul Gheorghe Ciobanu şi tuşiera Andreea Heaşcă. Foarte probabil, cele două cazuri vor ajunge, mâine, pe masa de lucru a Comisiei de Competiţii şi Disciplină din cadrul AJF Dâmboviţa.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*