Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Dentaș Tărtășești a defilat în derby-ul cu Gloria Cornești

FOTBAL: Dentaș Tărtășești a defilat în derby-ul cu Gloria Cornești 

dentas tartasesti

Dentaș Tărtășești s-a prezentat perfect în derby-ul cu Gloria Cornești, ce a contat pentru etapa a 30-a a Ligii a 4-a dâmbovițene. Noul lider al campionatului județean a oferit o lecție de fotbal echipei antrenate de Nelu Radu și a trecut de aceasta cu scorul de 3-0, încă din prima repriză.

Pe arena din Răcari, acolo unde Dentaș va susține toate meciurile de pe teren propriu până la finalul campionatului, formația lui Marius Stănică și-a asigurat toată zestrea de puncte în urma golurilor marcate de Lețu (7), Sandu (13) și Costea (26). Cum disputa se anunța a fi una pe viață și pe moarte, aceasta a fost arbitrată de o brigadă argeșeană, alcătuită din Marius Naidin – Romică Bârdeș și Gheorghiță Bălan.
La cum s-a prezentat în ultimele jocuri, Tărtășești are șanse mari de a termina campionatul pe primul loc. Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Dentaș ocupă primul loc, cu 65 de puncte acumulate, la fel ca Recolta Gura Șuții, a doua clasată.
Scorul rundei “intermediare” de ieri a fost realizat de Atletic Fieni, după ce a trecut cu 9-0 de Flacăra Zăvoiu. De asemenea, Gura Șuții a depășit PAS Pucioasa cu 6-1, iar Spic de Grâu Ghimpați – Voința Pierșinari s-a încheiat 6-6, unde a fost mai ceva ca la teatru!

Liga a 4-a – Etapa a 30 –a – Rezultate
Fieni – Zăvoiu 9-0
Ghimpați – Pierșinari 6-6
Gura Șuții – Pucioasa 6-1
Dragomirești – Ungureni 0-2
Tărtășești – Cornești 3-0
Petrolul Tgv. – Moroeni 0-1
IL Caragiale – Petrești 2-2
Mătăsaru și Brezoaele au stat.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*