Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Dentaș Tărtășești a făcut scorul etapei “intermediare” în campionatul județean

FOTBAL: Dentaș Tărtășești a făcut scorul etapei “intermediare” în campionatul județean 

foto joc tartasesti

Dentaș Tărtășești a terminat în forță etapa a 24-a a campionatului județean. Echipa din sudul judeţului Dâmboviţa a înregistrat scorul rundei “intermediare” programată în această săptămână. Pe teren propriu, formația lui Marius Stănică a spulberat Flacăra Zăvoiu, cu un neverosimil 11-0, în urma reușitelor semnate de Lețu (4), Badea (3), Sandu (2), Zaharia și Penescu.

După succesul cu Zăvoiu, Tărtășești continuă pe locul 3, cu 50 de puncte acumulate, aflându-se în spatele Recoltei Gura Șuții și Gloriei Cornești. O victorie importantă a bifat și Recolta Gura Șuții, liderul întrecerii județene. În fața propriilor fani, aceasta a dat de pământ cu FC Brezoaele, învingând cu 3-1, la capătul reușitelor semnate de I. Radu (2) și A. Stoica.

Cum Pucioasa nu s-a prezentat la Cornești, Gloria a avut parte de un succes la “masa verde”. Victorii categorice în această “intermediară” au mai atins Luceafărul Dragomirești și Voința Pierșinari, în duelurile cu CS Petrești și Bradul Moroeni.
Cu zece etape înainte de finalul sezonului, lupta pentru cucerirea titlului de campioană județeană rămâne una strânsă, dar în ceea ce privește promovarea în Liga a 3-a a vreunei echipe dâmbovițene șansele sunt destul de mici.

Liga a 4-a – Etapa a 24-a – Rezultate
Tărtășești – Zăvoiu 11-0
Gura Șuții – Brezoaele 3-1
Ghimpați – Fieni 3-1
IL Caragiale – Mătăsaru 2-3
Moroeni – Pierșinari 1-5
Dragomirești – Petrești 5-1
Cornești – Pucioasa 3-0 (n)
Petrolul Tgv. și Ungureni au stat.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*