Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Dentaş Tărtăşeşti ar putea spune adio Ligii a 4-a!

FOTBAL: Dentaş Tărtăşeşti ar putea spune adio Ligii a 4-a! 

dentas

Liga a 4-a dâmbovițeană ar putea rămâne în această iarnă fără una dintre echipele importante ale campionatului! Dentaș Tărtășești se află foarte aproape de a-și stopa activitatea în eșalonul de elită al județului. Formația antrenată de Marius Stănică ar putea spune adio competiției județene din cauza problemelor care s-au abătut peste aceasta în ultima perioadă. Președintele clubului lasă și el de înțeles că formația din sudul județului traversează o perioadă extrem de delicată.

“La noi se strică tot! Cred că nu o să mai mergem mai departe. Pe 22 ianuarie vom ști sigur dacă vom continua sau nu în retur”, a precizat, extrem de supărat, Daniel Micu.

Tărtășești a încheiat prima parte a campionatului pe locul 2, cu 37 de puncte acumulate, aflându-se la egalitate cu liderul Gloria Cornești. Pe lângă Dentaș, alte echipe care ar putea să se mai retragă din campionat în pauza competițională, din cauza impasului financiar, sunt PAS Pucioasa și CS Petrești. Tot din cauza greutăților pecuniare, în tur, Libertatea Urziceanca și Gaz Metan Finta au spus și ele la revedere competiției.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*