Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Dentaș Tărtășești, fără replică în fața Petrolului Ploiești!

FOTBAL: Dentaș Tărtășești, fără replică în fața Petrolului Ploiești! 

foto joc

Primul meci din cadrul barajului de promovare în Liga a 3-a s-a dovedit un fiasco pentru Dentaș Tărtășești. Campioana Ligii a 4-a dâmbovițene și-a arătat limitele, cedând la scor de neprezentare (0-3) în fața Petrolului Ploiești, în manșa tur a duelului, disputat pe teren propriu.

Formația lui Marius Stănică a rezistat în fața “lupilor” ploieșteni doar o repriză, după care a fost făcută KO de prahoveni. Claudiu Tudor a deschis scorul în debutul actului secund (47), după care Prunescu (69) și N. Popescu (86) au dus Petrolul să-și asigure o victorie confortabilă pe arena din Răcări, unde au asistat aproximativ aproape 2.500 de spectori.

Marea cădere a Dentaș-ului în partida cu ploieștenii s-a produs în momentul eliminării lui Stoian (59). Rămasă în inferioritate numerică pe teren, Tărtășești a fost devorată în totalitate de “lupii” lui Octavian Grigore.
După eșecul suferit pe teren propriu, Dentaș și-a anulat aproape în totalitate șansele de a mai urca în Liga a 3-a la finalul duelului cu Petrolul. Meciul retur dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, de la ora 17:30, pe stadionul “Ilie Oană”, din Ploiești.

Dentaș Tărtășești – Petrolul Ploiești 3-0 (0-0)
Marcatori: Cl. Tudor (47), Prunescu (69), N. Popescu (86).
Dentaș: Curiman – Micu (77 Manea), M. Sandu, Stoian, D. Tudor – Costea (53 F. Sandu), Penescu (75 Ana), Dobre, Badea – Zaharia (63 Mustafa), Lețu. Antrenor: Marius Stănică.
Petrolul: Marinică – Catană, Prunescu, Frâncu, Velisar – Cl. Tudor, Chiriță (89 Nițescu) – N. Popescu, Păun (75 Alecsandru), D. Gheorghe (82 Jipa) – Stănescu (77 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*