Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Dentaș Tărtășești și Recolta Gura Șuții, război total pentru titlul de campioană

FOTBAL: Dentaș Tărtășești și Recolta Gura Șuții, război total pentru titlul de campioană 

tartasesti foto

Dentaș Tărtășești a devenit, pe teren, principala favorită la câștigarea Ligii a 4-a dâmbovițene. Formația din sudul județului s-a distanțat la trei lungimi în clasament după surgerea penultimei etape a întrecerii. Înainte de disputarea ultimelor jocuri, Dentaș are 74 de puncte, iar Recolta 71.

În runda cu numărul 33, Tărtășești a dat recital cu Petrolul Târgoviște (6-0), iar Gura Șuții s-a împiedicat la Moroieni, cedând în fața “pădurarilor”, cu 0-1. Cert e și faptul că, la finalul întâlnirii de la Moroeni, oficialii Recoltei l-au contestat pe unul dintre jucătorii formației gazdă (nota redacţiei: Pătru), iar noua campioană a județului s-ar putea decide la “masa verde”, dacă Gura Șuții va avea câștig de cauză în această speță, iar în ultima rundă, atât Dentaș, cât și Recolta vor ieși victorioase.

Pe de altă parte cine, cine va câștiga campionatul, în barajul de promovare al Ligii a 3-a, va da peste Petrolul Ploiești, campioana județului Prahova. Mâine, de la ora 18:00, va avea loc ultima etapă a campionatului. În runda finală, Tărtășești va întâlni Viitorul IL Caragiale, în deplasare, iar Gura Șuții va avea parte de un joc infernal, pe teren propriu, în compania Gloriei Cornești, ocupanta locului 3.

Liga a 4-a – Etapa a 33-a – Rezultate
Dragomirești – Zăvoiu 8-1
Ungureni – IL Caragiale 5-0
Moroeni – Gura Șuții 1-0 (C)
Cornești – Ghimpați 7-1
Petrești – Brezoaele 3-3 (C)
Pierșinari – Fieni 5-0
Pucioasa – Mătăsaru 8-2
Tărtășești – Petrolul Tgv. 6-0

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*