Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Dentaş Tărtăşeşti va susține barajul de promovare în Liga a 3-a

FOTBAL: Dentaş Tărtăşeşti va susține barajul de promovare în Liga a 3-a 

dentas tartasesti 2

Dentaș Tărtășești a devenit, în această după-amiază, noua campioană a Dâmboviței! Gruparea din sudul județului a obținut titlul județean după o luptă la baionetă cu Recolta Gura Șuții, perdanta ultimei etape a campionatului. Pe teren străin, Tărtășești a făcut spectacol și a depășit Viitorul IL Caragiale cu un sec 5-0.

În schimb, Gura Șuții, contracandidata la cununa cu lauri, s-a făcut de râs acasă și a pierdut cu un categoric 0-8, în fața Gloriei Cornești, a doua clasată în clasamentul final al întrecerii.

Bucuria este una imensă în dreptul formației antrenate de Marius Stănică după câștigarea titlului județean, așteptat cu nerăbdare de câțiva ani buni. La capătul performanței realizate, Tărtășești va reprezenta Dâmbovița în barajul de promovare al Ligii a 3-a. Misiunea formației dâmbovițene în acest baraj va fi una infernală, atâta timp cât va da piept cu Petrolul Ploiești, campioana județului Prahova. Duelul dintre cele două formații va avea loc în două acte, pe terenul fiecărei echipei, pe 17 iunie (ora 18:00) și pe 24 iunie (ora 17:30).

Tot în această după-amiază, CS Petrești a părăsit Liga a 4-a și a retrogradat în Liga 5-a, fiind singura formație retrogradată din cadrul eșalonului de elită al județului.

Liga a 4-a – Rezultate – ultima etapă
Mătăsaru – Pierșinari 5-7
Petrolul Tgv. – Dragomirești 4-0
Ghimpați – Ungureni 2-1
IL Caragiale – Tărtășești 0-5
Gura Șuții – Cornești 0-8
Brezoaele – Moroeni 5-5
Fieni – Petrești 2-2
Zăvoiu și Pucioasa au stat.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*