Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Dragoş Cernea va deveni în curând jucătorul Aninoasei

FOTBAL: Dragoş Cernea va deveni în curând jucătorul Aninoasei 

Dragoş Cernea (în roşu)

Telenovela transferului lui Dragoş Cernea de la Chindia la FC Aninoasa se apropie de sfârşit. Oficialii grupării din vecinătatea Târgoviştei au făcut în ultimele zile numeroase demersuri astfel încât fundaşul să poată evolua în noul sezon sub comanda lui Remus Gâlmencea. Conducătorii Aninoasei aşteaptă ca Federaţia Română de Fotbal să-l declare liber de contract pentru a-l înregimenta.

În momentul de faţă, jucătorul este deţinut în coproprietate de Chindia şi FCM Târgovişte, dar ambele formaţii au depus cereri la FRF pentru ca acesta să devină liber. Imediat ce forul naţional de fotbal va transmite că apărătorul nu mai aparţine de nimeni, Aninoasa îl va legitima în cel mai scurt timp. Dacă nu s-ar fi ajuns la o asemenea procedură, iar Chindia l-ar fi oferit pe Cernea Aninoasei fără acordul celor de la FCM, atunci divizionara B trebuia să plătească lui Ghiorghi Zotic suma de 100.000 de euro, potrivit unui act adiţional semnat între părţi, în urmă cu un an.

„Cernea în curând va fi jucătorul nostru şi în acte. Au fost nişte încurcături cu transferul său, pe axa Chindia – FCM Târgovişte, dar în cele din urmă situaţia s-a rezolvat. Îl vom legitima imediat cum FRF îl va declara liber de contract. În noul campionat, Aninoasa are mare nevoie de acest fundaş”, ne-a declarat Ion Nicolae, delegatul divizionarei C dâmboviţene.

Pentru Aninoasa, Cernea ar reprezenta al optulea transfer realizat în această vară, după cele ale lui Coman, Săndulescu (ambii FCM Târgovişte), Leotescu (Bradul Moroieni), Bicher, Gămănescu, Neacşu şi Postelnicu (toţi de la Chindia). Pe de altă parte, mâine, de la ora 10:00, formaţia lui Gâlmencea va susţine ultimul amical din perioada de pregătire, în deplasare, în compania colegei de serie, Muscelul Câmpulung.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*