Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: „Dubla” lui Cherchez a adus o nouă victorie pentru Chindia

FOTBAL: „Dubla” lui Cherchez a adus o nouă victorie pentru Chindia 

cherchez

Chindia Târgovişte a făcut ieri după-amiază o nouă victimă în campionat şi se îndreaptă cu paşi repezi spre eşalonul secund al fotbalului românesc. Liderul la zi din seria C3 şi-a asigurat cea de-a 15-a victorie în actuala stagiune, după ce a învins pe Sporting Roşiori, cu scorul de 2-0. În disputa cu teleormănii, eroul echipei antrenate de Nicu Croitoru a fost Cristi Cherchez, jucător ce a marcat ambele goluri ale roş-albaştrilor.

„Treişparul” de lângă Turnul Chindiei a reuşit să înscrie câte un gol pe repriză, după ce a fructificat fără greşeală assisturile venite de la R. Dobre şi Popa.

Prin succesul cu Sporting Roşiori, Chindia şi-a „betonat” şi mai mult primul loc în cea de-a treia seriei a Ligii a 3-a. Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, gruparea târgovişteană păstrează avansul de patru puncte faţă de CS Afumaţi, principala contracandidată la promovare.

Pentru înfruntarea cu Roşiori, Chindia a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Gârlea – Pătru, Ispas, Vătavu, C. Dinu – Voinea (89 B. Matei), Anton – R. Dobre (54 A. Ilie), Cherchez (81 Penescu), Grigore (70 B. Dinu) – Popa. Etapa viitoare, Chindia va întâlni, în deplasare, pe CS Ştefăneşti, într-unul dintre cele dificile jocuri din ultima parte a campionatului.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*