Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: E oficial! Stadionul „Eugen Popescu” găzduieşte finala Cupei României, faza judeţeană

FOTBAL: E oficial! Stadionul „Eugen Popescu” găzduieşte finala Cupei României, faza judeţeană 

stadion eugen popescu

Stadionul „Eugen Popescu” din Târgovişte a fost desemnat de reprezentanţii AJF Dâmboviţa să găzduiască finala Cupei României – faza judeţeană, ediţia 2014-2015, dintre Flăcăra Moreni şi Atletic Fieni. Duelul dintre cele două echipe va avea loc pe 9 iunie, de la ora 17:30. Locaţia de disputare a jocului aleasă de oficilii AJF au mulţumit în totalitate ambele tabere.

Cum meciul se va desfăşura pe cel mai mare stadion din judeţ, se preconizează ca asistenţa să fie una numeroasă. Flacăra şi-a asigurat prezenţa în ultimul act al competiţiei, după ce a trecut în semifinale la pas de Ştiinţa Odobeşti, cu scorul de 5-1. De cealaltă parte, Fienul s-a calificat în finală, la capătul unei victorii categorice contabilizate în faţa Recoltei Gura Şuţii (5-2).

În partida cu Atletic, formaţia lui Gabriel Paraschiv intră pe teren din postura de deţinătoare a trofeului, după ce în urmă cu un an s-a impus în faţa lui FCM 2 Târgovişte (3-0). De asemenea, meciul cu Fieni va reprezenta pentru „lupii” morenari a treia finală de cupă consecutivă jucată în ultimii trei ani.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*