Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte vizează promovarea în Superligă

FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte vizează promovarea în Superligă 

css targoviste fotbal feminin

Echipa de fotbal feminin CSŞ Târgovişte şi-a propus să facă pasul în Superligă la finalul stagiunii actuale. După ce a terminat pe locul 2 sezonul regulat al Ligii I, formaţia antrenată de Mihai Tătăranu a luat în calcul să încheie în primele două locuri şi play-off-ul campionatului. Gruparea târgovişteană va înfrunta în această fază a competiţiei echipe precum Navobi Iaşi, Selena Constanţa şi Armonia Dolheşti. În primul joc din play-off, echipa târgovişteană va întâlni, pe teren propriu, formaţia din Dolheşti, iar apoi va avea de susţinut trei meciuri consecutive în deplasare.

Tătăranu: „Atacăm promovarea”

Conducerea tehnică a clubului dâmboviţean este încrezătoare că CSŞ-ul poate ajunge la finalul sezonului în competiţia de elită a fotbalului feminin românesc.

„Ne-am propus să atăcam promovarea. Cunoaştem că va fi greu, dar nu şi imposibil. Cele mai grele jocuri le vom avea împotriva lui Navobi, o echipă pregătită şi ea din toate punctele de vedere pentru a urca în Superligă. Dacă nu vom putea prinde primul loc, cu siguranţă îl vom prinde pe al doilea, loc ce ne va permite să susţinem barajul de promovare cu ultima clasată din Superligă. Pentru a ajunge unde ne-am propus, în meciurile din play-off, voi miza foarte mult pe senioare şi mai puţin pe junioare”, ne-a declarat Mihai Tătăranu.

În ultimul meci din sezonul regulat al Ligii I, CSŞ Târgovişte a încheiat nedecis jocul restanţă din etapa a 13-a, cu Selena Constanţa (3-3). La malul mării, pentru echipa clubului târgoviştean, au marcat Camelia Moraru, Roxana Cioacătă şi Alexandra Sfieea. În sezonul regulat, CSŞ a acumulat 22 de puncte, după ce a înregistrat şapte victorii, un rezultat de egalitate şi patru înfrângeri.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*