Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Echipe din șapte județe în Liga a 3-a, Seria a 3-a

FOTBAL: Echipe din șapte județe în Liga a 3-a, Seria a 3-a 

Foto: tmpress.ro

Astăzi se pune în mișcare caravana fotbalului din eșalonul trei românesc. Sunt cinci serii, patru cu 14 echipe și una cu 13.

Seria a 3-a este una puternică, cu 14 echipe din șapte județe: CS Stefănești, FC Afumați, Concordia II Chiajna și Inter Clinceini (Ilfov), FCM Târgoviște, Chindia Târgoviște, Urban Titu (Dâmbovița), SCM Argeș Pitești, Atletic Bradu, CN Dinicu Golescu Câmpulung (Argeș), Astra Giurgiu (Giurgiu), CS Vișina Nouă (Olt), CS Podari (Dolj, Sporting Roișiori (Teleorman).

Prezența Astrei II Giurgiu este incertă. Și-a amânat meciul din prima etapă, cu Concordia Chiajna. Oficialii de la Giurgiu, Ion Nicolae și Dinu Vamă, n-ar mai vrea echipa în liga a 3-a. În caz că va participa, va juca pe stadionul Astra 9 Mai, din Ploiești.

O altă echipă, Voința Ciorani, participă în super liga B, unde are două victorii din două meciuri. Din această serie fac parte și trei echipe nou promovate din liga 4-a: CN Dinicu Golescu, Astra II Giurgiu și Sporting Roșiori.

Printre aspirantele la promovare se află: FC Afumați, CS Ștefănești și, de ce nu, Chindia Târgoviște.

În această stagiune se vor disputa 26 de etape (13 în tur și 13 în retur). Nu se mai apela la play-off și play-out ca în sezonul trecut. Ocupanta locului întâi va promova în liga a 2-a. Vor retrograda echipele clasate pe locurile 13 și 14.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*