Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Echipele dâmboviţene din Liga a III-a nu au gânduri de promovare

FOTBAL: Echipele dâmboviţene din Liga a III-a nu au gânduri de promovare 

urban titu 3

Avem la nivel național doar trei echipe de liga a 3-a: Chindia Târgoviște, FCM Târgoviște și Urban Titu. Din păcate, niciuna n-are gânduri de promovare în eșalonul doi al fotbalului românesc. Probabil vor fi echipe de pluton sau vor lupta pentru evitarea retrogradării.
Nu am progresat cu nimic la nivel de copii și juniori. Nici la nivel de arbitri. În vara aceasta, niciunul nu a reușit să promoveze într-un eșalon superior. Nici măcar Cristian Catană, despre care se spunea că are valoare.

La AJF Dâmbovița e jale. Fotbalul dâmbovițean este în impas la toate capitolele. E condus strâmb și ineficace. Ajefiștii sunt mânați mai mult de interese decât de activitatea în sine. Președintele Emil Tudor este pus la colț de proprii colaboratori, care sunt lacomi și vicleni. Niciunul dintre „înțelepții” de la AJF n-a fost la meciul de baraj de la Sfântul Gheorghe dintre campioana județului Dâmbovița, FC Aninoasa, și Astra Ciorani (județul Prahova). Mai mare rușinea, nu au nicio scuză. Poate dacă se dădeau și niște baremuri era învălmășare mare.

S-a stricat căruța și la Chindia, care a fost părăsită de 14 jucători și s-ar putea să mai plece. S-a renunțat la antrenorii Silviu Dumitrescu și George Păsărică, dar și la președintele Mugur Porumbacu. La ultimul pentru că nu este localnic. Obiectivul fixat este rămânerea în liga a 3-a, iar bugetul este mult mai mic decât în sezonul trecut.

Noul antrenor, Nicu Croioru, și noul președinte, Marcel Ghergu, au viață grea. Treaba la echipa din Vechea Cetate de Scaun nu mai este un coltuc de cozonac înmuiat într-un borcan cu miere.

FCM-ul merge pe întinerirea lotului, fără să aibă gânduri de mărire. La Urban a venit antrenor Adrian Rică Neaga (refuzat de Chindia Târgoviște), dar lotul actual este destul de subțirel. Nu poate emite pretenții.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*