Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Eșalonul de elită al județului Dâmboviţa este plin de scandaluri și de retrageri

FOTBAL: Eșalonul de elită al județului Dâmboviţa este plin de scandaluri și de retrageri 

fotbal-liga-4

Liga a 4-a dâmbovițeană a devenit o competiție tot mai neatractivă. Scandalurile, retragerile, arbitrajele cu “dedicații” și lipsa de spectaculozitate a meciurilor fac din campionaul județean o întrecere care să fie și nimic mai mult. De jucători care să urce spre echipele din eșaloanele naționale nici nu mai poate fi vorba!

După Libertatatea Urziceanca, săptămână trecută, o altă formație a spus pas întrecerii: Gaz Metan Finta, echipă care a jucat doar două jocuri, după ce a avut de tras serios în urma celebrului caz cu Bucșani. O altă echipă care ar putea să le urmeze pe Urziceanca și Finta, pare a fi CS Petrești, grupare care nu s-a prezentat la meciul cu Unirea Ungureni, ce a contat pentru etapa a 10-a.

După această rundă, noul lider al campionatului a devenit Gloria Cornești, formație ce a trecut de Bradul Moroeni cu 3-1. Pentru trupa lui Nelu Radu golurile au fost semnate de Mândru, Nedelea și Nicolae. Tot în această etapă, cele mai categorice victorii au fost înregistrate de Tărtășești (5-0 cu Pierșinari) și de Fieni (6-3 cu Dragomirești).

Liga a IV-a – Rezultate – etapa a 10-a
Ghimpați – Zăvoiu 2-2
Brezoaele – Mătăsaru 4-3
Dragomirești – Fieni 3-6
Petrolul Tgv – Pucioasa 2-1
Tărtășești – Pierșinari 5-0
Cornești – Moroeni 3-1
Ungureni – Petrești 3-0 (n)
IL Caragiale și Gura Șuții au stat.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*