Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Etapă intermediară pentru divizionarele C dâmbovițene

FOTBAL: Etapă intermediară pentru divizionarele C dâmbovițene 

fotbal

Liga a 3-a se apropie încet-încet de final. În această după-amiază, în cel de-al treilea eșalon fotbalistic, a fost programată, de la ora 18:00, o etapă “intermediară”, în care sunt angrenate toate divizionarele C dâmbovițene, componente ale seriei C3. Două dintre ele, FC Aninoasa și Flacăra Moreni, evoluează în deplasare, iar una, Urban Titu, acasă.

Aninoasa, ocupanta locului 8, joacă pe terenul liderului SCM Pitești, formație deja nou-promovată în Liga a 2-a. Flacăra, a doua clasată din serie dă piept cu CS U Craiova II, tot în deplasare, iar Urban Titu, ocupanta locului 14, întâlneşte, în propriul fief, pe FCSB II. Toate cele trei reprezentante ale județului și-au propus la mijlocul acestei săptămâni evoluții pe măsură pentru a fi obținute rezultate pozitive.

Tot în runda a 27-a, pe lângă meciurile în care sunt angrenate formațiile dâmbovițene, mai au loc alte două partide: Bradu – Alexandria, Voluntari II – Roșiori. Șirineasa – Filiași a avut loc ieri, iar victorioasă a devenit Șirineasa, cu 2-0. De asemenea, Mioveni II câștigă cu 3-0, la masa verde, jocul cu FC Podari, după retragerea oltenilor din campionat, iar Chiajna II stă.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*