Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Evitarea retrogradării, obiectivul Aninoasei în Liga a 3-a

FOTBAL: Evitarea retrogradării, obiectivul Aninoasei în Liga a 3-a 

FC Aninoasa

FC Aninoasa a devenit, la sfârşitul săptămânii trecute, a treia echipă care va reprezenta fotbalul dâmboviţean la nivelul Ligii a 3-a, în noul sezon. Gruparea din apropierea Târgovişte a atins frumoasa performanţă la capătul unei duble victorii cu Unirea Bascov în barajul de promovare. La puţine zile după accederea în cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc, conducătorii clubului din Aninoasa au stabilit obiectivul formaţiei antrenate de Remus Gâlmencea şi Răzvan Toboşaru.

„Cum suntem o echipă nou-promovată, nu ne propunem lucruri măreţe. Ţinta noastră în primul an de Liga a 3-a va fi salvarea de la retrogradare. Am încredere în jucători şi antrenori că pot face treabă bună în continuare şi pot menţine echipa la nivel naţional”, ne-a declarat preşedintele Cristian Mitrea.

În perioada imediat următoare, Aninoasa va întări considerabil lotul, cu mai mulţi jucători care au bifat numeroase prezenţe în Liga a 3-a.

„Dacă la nivelul băncii tehnice am decis să continuăm cu aceeaşi antrenori, nu acelaşi lucru se poate spune la nivelul lotului de jucători. În curând, echipa noastră va fi întărită cu fotbalişti valoroşi, care pot ajuta Aninoasa să-şi îndeplinească obiectivul propus. De asemenea, pot spune că nu ne vom despărţi de prea mulţi jucători dintre cei care au reuşit promovarea”, a încheiat Cristi Mitrea.

În noul sezon al Ligii a 3-a, bugetul Aninoasei va fi de 6 miliarde lei vechi.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*