Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Evoluții oscilante în Liga a 3-a, Seria a 3-a

FOTBAL: Evoluții oscilante în Liga a 3-a, Seria a 3-a 

urban titu - fcm targoviste 1

Echipele dâmbovițene din C3 au avut evoluții oscilante și neconcludente în primele șase etape. Cel mai bine este poziționată Urban Titu (locul 4, cu 11p). Un loc mai jos se află FCM Târgoviște (5, cu 9p). Cel mai prost clasată este Chindia Târgoviște (7, cu 8p). Se așteaptă mult mai mult de la echipa din Curtea Domnească care ocupă un loc cu mult sub posibilități și condițiile avute.

În runda numărul șapte, Chindia joacă acasă (stadionul Eugen Popescu) cu modesta Astra II Giurgiu (13, cu 3p).„Lăncierii” domnești nu au voie să facă pași greșiți ca în meciul cu SCM Argeș Pitești (scor 0-1).

Pe stadionul Orășenesc din Titu, formația locală Urban, primește vizita echipei SCM Argeș Pitești (8, cu 8p). Trupa antrenată de Rică Neaga e neînvinsă de cinci etape și vrea să acumuleze puncte. Cele două meciuri se dispută astăzi.

Sâmbătă, de la ora 15:00, FCM Târgoviște dă piept cu Atletic Bradu (11, cu 5p). În ultimile meciuri, echipa lui Ghiorghi Zotic nu a învins echipa din județul Argeș. Este o bună oportunitate pentru Municipal pentru a-și îmbunătăți linia de clasament. Ca să obțină toate cele trei puncte, „Tunarii” târgovișteni trebuie să se pună în slujba echipei și să respecte fișa postului data de profesorul Puiu Becheanu.

Programul complet al etapei a 7-a

Vineri:
Chindia Târgoviște-Astra II Giurgiu
Urban Titu-SCM Argeș Pitești
Inter Clinceni-CS Ștefănești
CS Afumați-Vișina Nouă

Sâmbătă:
FCM Târgoviște-Atletic Bradu
CS Podari-Concordia II Chiajna
Dinicu Golescu Câmpulung-Sorting Roșiori
Toate meciurile încep la ora 15:00.
Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*