Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, decembrie 11, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Favoritele Ligii a 4-a, victorii în prima etapă

FOTBAL: Favoritele Ligii a 4-a, victorii în prima etapă 

liga a 4-a

Liga a 4-a de fotbal dâmboviţeană a revenit în forţă, după o pauză de aproape două luni şi jumătate. Prima etapă a noului campionat judeţean a adus în prim-plan o serie de meciuri, în care majoritatea dintre favorite au terminat învingătoare.
Beneficiind de loturi puternice, Flacăra Moreni şi Avicola Tărtăşeşti, echipe care ţintesc cucerirea titlului judeţean la finalul sezonului, şi-au asigurat victorii la scor de neprezentare în disputele cu PAS Pucioasa, şi respectiv Bradul Moroieni. Un succes clar a fost contabilizat şi de Voinţa Pierşinari, în partida, de pe teren propriu, cu Unirea Cobia (7-4). Prin victoria înregistrată în faţa grupării din vestul judeţului, Pierşinari s-a instalat pe prima poziţie a clasamentului, devenind primul lider al campionatului.

Rezultatul surpriză al debutului de sezon s-a înregistrat la Ungureni, acolo unde echipa de localitate, Unirea, a trecut la limită (2-1) de Săgeata Găeşti, o formaţie care are şi ea în vizor o clasare în primele trei-patru locuri la sfârşitul stagiunii. Singurul meci din cadrul etapei care nu s-a disputat astăzi şi a fost reprogramat la 1 septembrie a fost cel dintre Gloria Gaz Metan Corneşti şi Recolta Gura Şuţii.

Liga a 4-a – prima etapă – rezultate complete

Unirea Ungureni – Săgeata Găeşti 2-1
Avicola Tărtăşeşti – Bradul Moroieni 3-0
PAS Pucioasa – Flacăra Moreni 0-3
Luceafărul Dragomireşti – Libertatea Urziceanca 2-1
Ştiinţa Odobeşti – Comerţul Brezoaele 1-1
Petrolul Târgovişte – Atletic Fieni 1-0
CS Petreşti – Progresul Mătăsaru 0-1
Voinţa Pierşinari – Unirea Cobia 7-4
Gloria GM Corneşti – Recolta Gura Şuţii – amânat

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*