Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa a cedat cu “satelitul” Chiajnei

FOTBAL: FC Aninoasa a cedat cu “satelitul” Chiajnei 

fc aninoasa - chiajna

FC Aninoasa a încheiat printr-o înfrângere meciul cu Concordia Chiajna II, ce a contat pentru etapa a 26-a a campionatului. Echipa din vecinătătatea Târgoviștei a cedat cu 2-4, după ce a avut mai multe lacune, atât în apărărare, cât și în atac. Jocul a debutat alert și cu formația oaspete mai inspirată la finalizare. După ce Răducanu l-a avertizat pe Bărboiu (5), O. Marin a deschis scorul, printr-un șut la colțul lung, din afara careului (6).

Aninoasa a încercat să restabilesacă egalitatea, dar Zeița Fortuna s-a opus în repetate rânduri. Pentru început, Maican nu a găsit ținta din 16 metri (13, 14), iar Calofir, scăpat singur cu Voicu, a expediat mingea pe lângă poartă (27). În minutul 33, șutul lui Dinu a fost reținut de portar, după care capul lui Ștefan, cu ajutorul pământului, s-a oprit în transversală (35). Până la pauză, Marina (36) și Călinescu (38) au căutat și ei golul, dar totul a fost în zadar.

Aninoasa a început ofensiv actul secund, cu două mari ratări. Enescu a tras pe lângă din marginea careului (55), iar nou-intratul Neguț nu a găsit spațiul porții din 3-4 metri, pe pasa lui Calofir (62). Imediat după ocazia irosită de Neguț, Chiajna II a majorat scorul prin Răducanu (63). Trei minute mai târziu, Aninoasa a lăsat impresia că poate reveni în joc, reducând din handicap prin Maican. Bucuria golului adusă de “decar” nu fost de durată pentru că Răducanu a atins “dubla”, la capătul unui șut trimis în dreapta lui Bărboiu, pe neașteptate (72).

Cu 12 minute înainte de ultimul fluier, Calofir a marcat un nou gol pentru Aninoasa, care a oferit într-o măsură speranțe pentru o remiză la finalul întâlnirii. Numai că, în ultimele trei minute ale întâlnirii, Răducanu și-a trecut în cont “tripla”, împingând “satelitul” Chiajnei să obțină toată zestrea de puncte.

Miercuri, într-o rundă “intermediară”, Aninoasa va da piept cu liderul SCM Pitești, într-un meci în care trebuie să facă uitat eșecul cu Concordia II.

FC Aninoasa – Concordia Chiajna II 2-4 (0-1)
Marcatori: Maican (66), Calofir (78)/ O. Marin (6), Răducanu (63, 72, 87).
Aninoasa: Bărboiu – Marina, Neaga (63 Ene), Ștefan, Coman – Călinescu, Dinu (46 Neguț), Enescu (88 Rusu), Grigorescu – Maican (73 Neacșu), Calofir. Antrenor: Cristian Bălașa.
Chiajna II: Voicu – Anghel (88 Păun), Georgescu, Ghidurea, Zanfir (90 Matei) – O. Marin (68 Flisc), Petrescu, Cocârlă (74 Bolozan), Constantinescu – Rogoveanu, Răducanu. Antrenor: Liță Dumitru.
Stadion “ Comunal” – Aninoasa. Spectatori: 200.
Au arbitrat: Mihai Safta (Iordăcheanu –PH) – Nicolae Petre, Mircea Rusu (ambii din Ploiești). Observatori FRF: Marian Ezaru (Craiova) și Ionuț Cușcă (Alexandria).
Cartonaș galben: Georgescu (83).

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*