Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa a dat de pământ cu Voinţa Pietroşiţa într-un meci amical

FOTBAL: FC Aninoasa a dat de pământ cu Voinţa Pietroşiţa într-un meci amical 

aninoasa

FC Aninoasa a bifat o victorie categorică, joi după-amiază, în meciul amical cu Voinţa Pietroşiţa, susţinut pe terenul grupării din nordul judeţului. Divizionara C a făcut instrucţie cu echipa lui Nicu Neguţescu, obţinând un succes cu scorul de 9-2. Reuşitele echipei pregătite de Cristian Bălaşa au fost semnate de Calofir (2), Cernea (2), Călinescu (2), Penescu, Neacşu şi Grigorescu.

Staff-ul tehnic de la Aninoasa a mizat împotriva Pietroşiţei pe majoritatea componenţilor din lot. Disputa cu Voinţa a reprezentat pentru formaţia din vecinătatea Târgoviştei primul test de verificare susţinut în cantonamentul centralizat şi al patrulea amical jucat în această vară, după cele cu Dentas Tărtăşeşti (2-2), Recolta Gura Şuţii (3-0) şi FCM Alexandria (1-0).

Sâmbătă, de la ora 11:00, Aninoasa va susţine un nou amical, în compania Bradului Moroieni, pe arena „pădurarilor”. După disputa cu gruparea din nordul judeţului, echipa lui Bălaşa va întâlni pe 10 august, pe Flacăra Moreni, într-un joc ce contează pentru primul tur al Cupei României.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*