Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa a dat de pământ şi cu Roşiori!

FOTBAL: FC Aninoasa a dat de pământ şi cu Roşiori! 

fc aninoasa

Finalul Ligii a 3-a a fost unul la înălţime pentru FC Aninoasa. Divizionara C dâmboviţeană a fost de neoprit în ultimele trei etape şi a obţinut victorii pe bandă rulantă. După succesele cu Urban Titu şi Atletic Bradu, echipa antrenată de Cristian Bălaşa a finalizat sezonul cu un succes obţinut împotriva lui Sporting Roşiori. Dâmboviţenii s-au comportat foarte bine şi au reuşit să treacă de teleormăneni cu 3-2, la capătul unui joc extrem de atractiv, disputat pe teren propriu.

Aninoasa a fost prima care a dat tonul, iar în minutul 7 a deschis scorul prin Dinu, un tânăr fotbalist care s-a aflat la prima reuşită stagională. Replica Sportingului a venit rapid, iar Floricel a restabilit echilibrul pe tabelă, după ce a marcat cu latul în vinclu. Până la pauză, Aninoasa a mai irosit două ocazii prin Neacşu, iar Roşiori şi-a trecut în cont o transversală prin Mihai şi două şuturi pe lângă buturile lui Bărboiu, prin Călin şi Floricel.

Aninoasa şi-a arătat adevăraţii colţi după scurgerea primei ore de joc. După ce Bălaşa a efectuat două schimbări esenţiale în angrenaj, gruparea de lângă Târgovişte a trecut la conducerea ostilităţilor din teren. În prima fază, tehnicianul l-a înlocuit pe Rusu cu Leotescu, iar nou-intratul a readus-o pe Aninoasa în avantaj, după ce a prins o execuţie de zile mari din marginea careului, în stânga lui Gavriş. A doua schimbare a fost scoaterea lui Diţă de pe teren şi introducerea lui I. Maican, fostul golgeter al Ligii a 4-a. Cu trei minute înainte de ultimul fluier, acesta a ridicat scorul la 3-1 în favoarea Aninoasei, după ce a marcat fără speranţe în poarta teleormăneană.

La ultima fază a jocului, Sporting a redus din handicap prin Floricel, fundaş care şi-a trecut în cont „dubla” la capătul unei relaxări a gazdelor. În urma victoriei cu Roşiori, Aninoasa a finalizat campionatul pe locul 11 în seria C3, dar şi cu satisfacţia că sub comanda lui Bălaşa, echipa a devenit una puternică şi care va avea multe de spus în următoare ediţie a Ligii a 3-a. De asemenea, la finalul jocului, jucătorii i-au dedicat în totalitate victoria lui Cristian Mitrea, preşedintele clubului, cel care a împlinit o frumoasă vârstă, chiar în ziua meciului.

FC Aninoasa – Sporting Roşiori 3-2 (1-1)

Marcatori: Dinu (7), Leotescu (61), I. Maican (87)/ Floricel (10, 90).

Aninoasa: Bărboiu – Rusu (46 Leotescu), Ştefan, Pahonţu, Diţă (I. Maican) – Dinu (89 Ghenu), Cernea – Călinescu, Rosciugă, Neacşu – Moţoi (86 B. Matei). Antrenor: Cristian Bălaşa.

Roşiori: Gavriş – Scheau, Firoiu, Floricel, Latea – Popescu (67 Ivănică) – Iorga (70 Stănia), Ciubuc, Vâlcică (85 Burcea), Mihai – Călin (65 Bâră). Antrenor: Cristian Negru.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*