Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa a dat recital cu Titu!

FOTBAL: FC Aninoasa a dat recital cu Titu! 

fc-aninoasa-1

FC Aninoasa a început accensiunea spre podiumul seriei C3. Echipa din apropierea Târgoviștei și-a arătat adevărata valoare și a dat recital cu Urban Titu, egalând-o la puncte pe Flacăra Moreni, ocupanta locului 3. Pe teren propriu, trupa lui Bălașa a excelat și a depășit Titu cu un sec 4-0. Jocul formidabil al lui Pahonțu et.comp a dus Aninoasa să-și asigure toată zestrea de puncte din prima repriză.

“Tirul” la poarta lui Drăgușin a început în minutul 7, când Neguț a deschis scorul, cu capul, după ce mingea a circulat pe traseul Călinescu-Cernea. La puțin timp după ce reușita lui Coman a fost anulată pe motiv de ofside, iar lovitura de cap a lui Pahonțu s-a oprit în transversală, Cernea a majorat avantajul, printr-un șut la colțul lung din marginea careului (20). Pe final de repriză, Calofir și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor (38), după ce a fructificat perfect assist-ul lui Neguț.

Văzând că nu beneficiază de un adversar pe măsură, în actul secund Aninoasa a mai scăzut din turație, lăsând adversarul să mai respire, iar pe antrenorii formației adverse să spună că “Aninoasa reprezintă cea mai puternică echipă din serie”. Cu 12 minute înainte de final, Călinescu a găsit și el drumul spre gol, înscriind pe lângă portar, după ce a scăpat singur cu aceasta. Mai mult de atât, în minutul 68, Călinescu a mai punctat o dată, dar reușita i-a fost anulată pe motiv de ofside.

Despre adversar se poate spune doar că în cele 90 de minute a ajuns foarte rar la buturile lui Bărboiu, iar cele mai periculoase ocazii au fost irosite de Iancu, Truță și G. Ion. Prin succesul categoric din această după-amiază s-a văzut clar ce diferență există între cele două formații dâmbovițene!

fc-aninoasa-2

FC Aninoasa – Urban Titu 4-0 (3-0)

Marcatori: Neguț (7), Cernea (20), Calofir (38), Călinescu (78).

Aninoasa: Bărboiu – Marina, Coman (75 Rusu), Pahonțu, Ș. Ion – A. Ștefan, Grigorescu (71 Dinu) – Călinescu (84 Neacșu), Calofir (55 Maican), Cernea – Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Titu: Drăgușin – Iancu (65 Ionică), Vlad, Negulescu, Lupu (80 Stere) – Bărcănescu – Sima, V. Ștefan, I. Enache, R. Enache (79 G. Ion) – Truță. Antrenor: Gheorghe Becheanu.

Stadion: “Comunal” (Aninoasa). Spectatori: 250.

Au arbitrat: Valentin Porumbel (Oltenița) – Ionuț Măndiță (Tunari), Mihaela Țepușă (București). Observatori FRF: Cristian Nica (Ploiești) și Florin Craioveanu (București).

Cartonașe galbene: Iancu (43), I. Enache (58).

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*