Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa a găsit drumul victoriei în campionat

FOTBAL: FC Aninoasa a găsit drumul victoriei în campionat 

fc aninoasa 1

FC Aninoasa a găsit în această după-amiază drumul pentru primul succes în Liga a 3-a. După două înfrângeri consecutive, suferite la Afumaţi şi Podari, gruparea dâmboviţeană s-a mobilizat la maximum şi a trecut la limită de CS Ştefăneşti (1-0), într-un meci reprogramat, ce a contat pentru runda inaugurală a campionatului.

În faţa propriilor suporteri, echipa din vecinătatea Târgoviştei a început în forţă meciul, iar în minutul 16 a marcat un eurogol prin Săndulescu, din foarfece, care s-a dovedit reuşita victorioasă a partidei. După deschiderea scorului, Aninoasa şi-a mai creat puţine ocazii de poartă până la pauză, iar în actul secund a tras din greu pentru a-şi apăra avantajul fragil de pe tabelă.

Repriza a doua a aparţinut în totalitate adversarului, iar Zaina, M. Gheorghe şi Cazacu au trecut în repetate rânduri pe lângă restabilirea egalităţii. Mai mult de atât, Cazacu a expediat mingea în transversala porţii dâmboviţene. Pentru Aninoasa, câteva ocazii firave de gol şi-au mai trecut în cont Leotescu, Cernea şi Săndulescu, unde ultimul a fost eroul dâmboviţenilor în prima partidă susţinută pe teren propriu în acest sezon.

Disputa care a adus prima victorie pentru Aninoasa s-a caracterizat ca fiind una modestă, care a fost salvată doar de execuţia de excepţie al lui Săndulescu în prima repriză.

fc aninoasa 2

Victorie dedicată lui Gâlmencea

Fotbaliştii Aninoasei au dedicat victoria cu CS Ştefăneşti lui Remus Gâlmencea, antrenor ce şi-a serbat, astăzi, ziua de naştere. Succesul cu ilfovenii a reprezentat, de departe, cel mai frumos cadou pe care l-a primit „Gâlmă” de ziua sa. În urma celor trei puncte cucerite cu formaţia de lângă Bucureşti, Aninoasa a urcat în primele zece locuri ale seriei C3. La sfârşitul acestei săptămâni, dâmboviţenii vor întâlni, tot pe teren propriu, în etapa a 4-a a campionatului, pe Inter Olt Slatina, echipă care ţinteşte urcarea în eşalonul secund la sfârşitul stagiunii.

FC Aninoasa – CS Ştefăneşti 1-0 (1-0)

Marcator: Săndulescu (16).

Aninoasa : Bicher (73 Bărboiu) – Coman, Ştefan, Pahonţu, Cernea – Neacşu, B. Matei (73 Petcu), Leotescu, Roşciugă – I. Maican (46 Rusu), Săndulescu. Antrenori: Puiu Becheanu şi Remus Gâlmencea

Ştefăneşti: Oprea – Ciortan, Cazacu, Avram, A. Mihai – Niculae (63 Gologan), Zaina, C. Dinu (74 Dumitrescu), Anghel – Ivan (46 M. Gheorghe), Păuna. Antrenor: Laurenţiu Tudor

Stadion „Comunal”. Spectatori: 400.

Au arbitrat: Robert Avram (Piteşti) – Mihai Ionescu (Susesni –AG), Şerban State (Piteşti). Observator FRF: Daniel Simtion şi Mihai Costache (ambii din Bucureşti).

Cartonaşe galbene: Cernea (18), Petcu (90).

Ionuţ Parghel

fc aninoasa 3

Adaugă un Comentariu

*