Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa a pus punct meciurilor amicale

FOTBAL: FC Aninoasa a pus punct meciurilor amicale 

aninoasa - crevedia

Perioada testelor de verificare s-a încheiat şi pentru FC Aninoasa. În ultimul amical dinaintea reluării campionatului, divizionara C dâmboviţeană a terminat nedecis disputa cu Voinţa Crevedia (0-0), susţinută la Centrul Naţional de fotbal de la Buftea. Împotriva grupării din sudul judeţului, care activează în Liga a 4-a ilfoveană, echipa lui Haralambie Becheanu şi-a creat mai multe ocazii de gol, dar niciodată nu a reuşit să introducă mingea în poarta adversă.

Staff-ul tehnic al Aninoasei a mizat în disputa cu Voinţa pe o formulă de echipă apropiată de cea care va utilizată în meciurile din campionat. În prima etapă a returului, FC Aninoasa va întâlni pe CS Ştefăneşti, în deplasare, sâmbătă, de la ora 15:00.

Voinţa Crevedia – FC Aninoasa 0-0

Crevedia: Ungur – Dumitru, Alecu, Oprea, Filip – Nedelea, Andro, Dobre, Florea – Leţu, Truţă. Au mai jucat: Ioniţă, Snagoveanu, Păun, Roman, Niţu. Antrenor: Stelu Isac.

Aninoasa: Bicher – V. Niculae, Coman, Pahonţu, Diţă – Călinescu, Rusu, Ghenu, Neacşu – Moţoi, Rosciugă. Au mai jucat: I. Maican, Ştefan, Leotescu, Vasiloiu. Antrenor: Haralambie Becheanu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*