Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa a retezat Atletic Bradu în penultima etapă a turului

FOTBAL: FC Aninoasa a retezat Atletic Bradu în penultima etapă a turului 

fc aninoasa

FC Aninoasa a simţit din nou gustul victoriei în campionat după o perioadă îndelungată de aşteptare. Cu un nou antrenor la timonă, Haralambie Becheanu, divizionara C dâmboviţeană a încheiat printr-un succes penultima etapă a turului. La ultimul joc din acest an de pe teren propriu, componenţii echipei din vecinătatea Târgoviştei au trecut de Atletic Bradu, cu scorul de 2-1.

Împotriva argeşenilor, Aninoasa a deschis scorul prin Moţoi, dar în finalul primei reprize s-a văzut, pe neaşteptate, egalată de adversar. Gruparea dâmboviţeană şi-a asigurat toate punctele în actul secund prin golul marcat de Rosciugă, jucător ce a devenit principalul golgeter al echipei.

Împotriva lui Atletic, Becheanu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Bicher – Călinescu, Coman, Rusu, Cernea – Neacşu, B. Matei, Leotescu, Rosciugă – Moţoi, I. Maican, iar în actul secund au mai intrat V. Niculae, Postelnicu, A. Maican şi Diţă.

În meciul care a adus a doua victorie stagională, Aninoasa nu a putut apela la serviciile fundaşilor Ştefan şi Pahonţu, dar şi a portarului Bărboiu, unde primii doi au fost suspendaţi, iar ultimul a acuzat o accidentare mai veche.
După succesul cu Bradu, formaţia de lângă Târgovişte a urcat pe locul 12 în C3, cu 11 puncte acumulate. Runda viitoare, Aninoasa va încheia turul, în deplasare, împotriva lui Sporting Roşiori.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*