Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 19, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa, cea mai defensivă echipă din C3

FOTBAL: FC Aninoasa, cea mai defensivă echipă din C3 

fc aninoasa

FC Aninoasa se prezintă în actualul sezon al Ligii a 3-a ca fiind cea mai defensivă componentă a seriei C3. Gruparea de lângă Târgovişte a afişat în primele cinci etape ale campionatului un fotbal italienesc, în care a pus accentul în mare parte pe apărare şi foarte puţin pe zona atacului.

Prin metoda „autobazei”, echipa dâmboviţeană a ajuns să nu mai piardă de trei meciuri şi să obţină o remiză albă (0-0), pe terenul fostului lider al seriei, Muscelul Câmpulung. Mai mult de atât, în urma rezultatului de egalitate bifat cu argeşenii, formaţia lui Remus Gâlmencea a schimbat liderul din clasament, unde Inter Olt Slatina a luat faţa Muscelului, chiar dacă ambele echipe au acelaşi număr de puncte (13).

La capătul primelor cinci runde din campionat, Aninoasa a încasat patru goluri şi a marcat de trei ori, unde două dintre reuşite i-au aparţinut lui Săndulescu, cel mai periculos atacant din lotul lui Gâlmencea. În ierarhia seriei C3, echipa dâmboviţeană se poziţionează pe locul 11, cu doar 5 puncte acumulate.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*