Știri, Muntenia-Sud, România|marți, aprilie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa este pregătită pentru barajul cu Unirea Bascov

FOTBAL: FC Aninoasa este pregătită pentru barajul cu Unirea Bascov 

FC aninoasa 1

FC Aninoasa se pregăteşte să susţină cele mai importante meciuri din acest an. Sâmbătă, campioana Ligii a 4-a dâmboviţene va înfrunta Unirea Bascov în prima manşă a barajului de promovare pentru eşalonul al treilea, după care, o săptămână mai târziu, va susţine al doilea duel împotriva argeşenilor. Cum primul joc cu reprezentanta judeţului Argeş va avea loc pe stadionul din Aninoasa, jucătorii lui Remus Gâlmencea şi-au propus să iasă învingători cu orice preţ.

Cristi Mitrea: „În primul joc vizăm să nu primim gol şi să dăm de la două în sus”

Pe un succes, în prima dispută cu Unirea Bascov, mizează şi conducătorii grupării din vecinătatea Târgoviştei. Cunoscând foarte bine potenţialul elevilor lui „Gâlmă”, aceştia îşi doresc ca Aninoasa să ia o oportunitate serioasă de promovare încă din meciul tur.
Preşedintele clubului, Cristian Mitrea, a lăsat de înţeles că ţinta principală a Aninoasei în prima dispută cu Bascov va fi să nu primească gol şi să „perforeze” de cel puţin două ori poarta adversarului.

„Aninoasa este pregătită pentru acest baraj de promovare. Jucătorii sunt montaţi din toate punctele de vedere pentru a ieşi cu fruntea sus din cele două jocuri cu argeşenii. Atuurile noastre împotriva campioanei din Argeş vor fi omogenitatea echipei şi experienţa jucătorilor. În primul joc cu Bascov vizăm să nu primim gol şi să dăm de la două în sus. Ne dorim să promovăm pentru a răzbuna eşecul de anul trecut, dar şi pentru a arăta că nu întâmplător am defilat în ultima ediţie a campionatului”, ne-a precizat Cristi Mitrea.

Pentru primul duel cu Bascov, Aninoasa nu poate conta pe serviciile lui Nicu Moţoi, unul dintre golgeterii echipei. Cum atacantul şi-a scos în această săptămână mâna din ghips, conducătorii clubului speră ca al doilea marcator din lot să fie apt de joc pentru meciul retur.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*